Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Lenny om sit valg: Jeg har tre muligheder

Der er hele tre piger, som Lenny overvejer at stille sig bagved til parceremonien på 'Paradise Hotel'

Aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ endte på en noget brat måde her til aften. Alle piger havde en dreng bag sig til parceremonien, mens Lenny som den eneste manglede at stille sig bagved en pige, der så skulle beslutte, om hun ville vælge Lenny eller den anden dreng.

Udfra aftenens afsnit kan meget tyde på, at Lenny kommer til at stille sig bagved Tine, da den store gruppe gerne vil have Isac ud, og Tine dermed skal følge gruppens valg, hvis hun ikke vil gøre sig uvenner med dem. Om dette bliver tilfældet, finder vi dog først ud af i afsnittet i morgen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Trine: Sådan har jeg det med at have sex på tv

Det har dog været svært at lure, hvad Lenny har gået med af overvejelser op til parceremonien. Nu åbner han dog lidt op for, hvilke tanker der gik gennem hans hoved den dag:

– Planen var jo, at mig og Elina skulle danne par, så derfor vælger Elina at lade Katrine sidde over. Der kommer så en ny fyr ind, Tobias, og alle folk siger til ham, at han skal låse sig med Tine – netop så vi også kunne få ram på Isac. Men så tager det hele en fucked up drejning, da Tobias vælger at låse sig med Elina, og her går jeg fuldstændig amok oveni mit hovede, forklarer Lenny til Realityportalen.dk.

HOT NEWS: Populært realityprogram kommer til Danmark

– Jeg har tre muligheder, som jeg ser det, men jeg ved ikke, om der er nogen af dem, som bærer frugt. Jeg kan måske stille mig ved Tine og prøve på at få Isac ud. Jeg kan også hive fat i Fie, som jeg kender hjemmefra og spørge, om hun vil redde min røv. Eller også kan jeg prøve at tage en lang snak med Nadja og få hende overbevist om, at hun vil stå stærkere med mig, end hun vil med Jonas. Der er krise den dag for mig, fortsætter han.

Hvem af de tre piger, Lenny stiller sig bagved, og hvorvidt han overlever eller ryger ud, finder vi ud af i morgen klokken 22.00 på TV3 eller Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe snydt: Jeg har mistet hele min indkomst

SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-Mark vandt medalje i bodybuilding

LÆS OGSÅ: Miss Paradise er tidligere ‘Miss Danmark’-finalist

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.