Nyeste artikler
Se alle
Louise (Foto: TV3)

‘Paradise’-Louise: Jeg ville være flov over at vinde sangen

Det viser sig, at der var en god grund til, at det var så vigtigt for Louise at vinde.

I gårsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ faldt Bros valg på Klara og Kasper som vindere af hver sit vers i den nye ‘Paradise’-sang ‘Don Julio’, og de skulle i studiet med den kendte sanger. Louise var med i opløbet, og inden afgørelsen kunne man blandt andet høre hende sige, at hun hellere ville vinde sangen end ‘Paradise Hotel’, men nu har piben fået en anden lyd.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

–  Selvfølgelig ville jeg hellere vinde ‘Paradise Hotel’, men det var mere, når man står i det inde på hotellet, så ville man da gerne vinde, også fordi jeg troede, man fik en magt inde på hotellet, hvis man vandt, så jeg smurte lidt tykt på, indrømmer Louise, som dog stadig tror, Bro var farvet af sin flirt med Klara.

– Jeg ved ikke, om jeg kan forstå Bros valg, altså hver sin smag kan man sige. Når man er inde på ‘Paradise Hotel’, så bliver man meget konkurrerende, og det er jeg samtidig også herhjemmefra, så det var lige det, som var vigtigt på det tidspunkt. Dog er det virkelig ikke noget, jeg har skænket en tanke siden, og jeg tror mere, jeg ville føle mig flov over sangen, så jeg er egentlig rimelig lettet.

LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

– Altså sangen er i sig selv fin nok. Den passer jo fint til os, som havde en fest inde på ‘Paradise Hotel’, men nok ikke en sang som jeg ville sætte på, hvis jeg ikke havde været deltager. Jeg synes, det går hen og lyder for MGP-lignende på en måde, så jeg har det helt fint med, at vi andre kun er med i omkvædet.

Louise indrømmer, at hun var irriteret over, at Klara og Bro kyssede og flirtede, men hun understreger, at irritationen kun bundede i konkurrencegenet, og hun havde regnet med, at der fulgte en magt med sejren.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk I brutalt styr fra hest

Er i enige med Louise i, at ‘Don Julio’ lyder som en MGP-sang? Se videoen herunder, og bedøm selv.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.