Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Louise om Frederiks exit: Jeg ville ikke have reddet ham

Selvom parceremonien ikke havde været med et twist, var Frederik formentlig røget ud alligevel.

Det var bestemt en nervepirrende og spændende parceremoni i aftenens afsnit ‘Paradise Hotel’.

Nicolai havde fået en magtfuld og farlig opgave, og da Frederik til parceremonien valgte at stille sig bag Anne, som havde fået den giftige maske, betød det, at Frederik dermed skulle forlade hotellet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor tager jeg ham tilbage

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche forsøger IGEN at sælge Geggos ring

Der var ingen tvivl om, at Frederik var ærgerlig over udfaldet. Meget tyder dog på, at han ikke behøver at ærgre sig over, at parceremonien var anderledes end normalt, for selvom det havde været en almindelig parceremoni, var han formentlig røget ud alligevel.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

Hans partner, Louise, ville nemlig have skiftet ham ud:

–  Det var med blandede følelser, at Frederik røg ud. Jeg var utrolig træt af at skifte partner, men samtidig havde Frederik sagt fra første dag, samt sunget i sin Don Julio-sang, at han ville smadre kuglen, hvis han nåede til finalen. Derfor var min tillid ikke stor til ham. Desuden kunne vi ikke tale om taktikken, da det hele tiden var mig, som skulle forklare ham omkring spillet, da han ikke rigtig have set ‘Paradise’ før. Det var lidt op ad bakke, forklarer Louise til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af vores liv bliver filmet

– Jeg ville have svært ved at smide Frederik ud, men jeg kunne bedre med Kasper, og jeg ville også stå bedre med Kasper. Så hvis det kom til, at jeg skulle træffe et valg mellem Kasper og Frederik som min fremtidige partner, hvilket var meget sandsynligt, nu hvor Nicolai var kommet ind, så havde jeg valgt Kasper. Ingen tvivl om, at Frederik er en sød fyr, jeg ville bare stå bedre med Kasper.

LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet

Se eller gense klippet nedenfor, hvor Frederik ryger ud af ‘Paradise’:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.