Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Maja om Nanna og Jonas’ snak: Det gør ondt

Jonas trækker Nanna til side, så snart Maja er ude af hotellet, og det overrasker hende slet ikke.

Desværre for Maja måtte hun i går forlade ‘Paradise Hotel’, da Anders valgte Nadia i stedet for hende. ‘Paradise’-baben har hygget sig med Jonas, siden han kom tilbage på hotellet, og det var derfor især hårdt for hende at sige farvel til ham.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas: Derfor kysser jeg med Maja og ikke Nanna

På trods af deres flirt på hotellet overrasker det hende dog ikke, at Jonas hiver fat i Nanna for at snakke, så snart hun selv er ude af hotellet.

– Jeg havde det godt lidt på fornemmelsen, og jeg kunne mærke, da jeg røg ud, at det gjorde rigtig ondt, at han nu kunne finde på at gå tilbage til Nanna. Det er bare sådan, som Jonas er, og det er rigtig strengt, fortæller Maja til Realityportalen.dk og uddyber:

– Jeg tror ikke selv, han kan se, at det sårer piger, at han opfører sig på den måde. Han gør bare, hvad han har lyst til. Omvendt var det bare hygge mellem Jonas og jeg på daværende tidspunkt, så han kunne jo i realiteten gøre, hvad han havde lyst til. Det gør dog stadig ondt at se.

Se ugens sidste afsnit ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas afslører: Jeg har stadigvæk følelser for Nanna

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja: Nanna burde have fortalt mig om følelserne for Jonas

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas fortryder sex

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.