Nyeste artikler
Se alle
Foto: Malene Porup

‘Paradise’-Melissa er klar til ‘Singleliv’

Melissa har langtfra langt reality-karrieren på hylden.

‘Paradise Hotel’, ‘Robinson Ekspeditionen’, ‘For lækker til love’ og ‘Dagens mand’ er alle reality-programmer, som Melissa Nielsens har på sit CV. Selvom hun i april blev 30 år og netop har fået sit andet barn, betyder det dog ikke, at hun er startet på et helt nyt liv, hvor der ikke er plads til at lave tv.

– Jeg kan sagtens finde på at være med i mere tv. Det kommer dog selvfølgelig an på, hvad det er. Jeg medvirker ikke i ‘Robinson’ igen – det var simpelthen for hårdt. Og at være med i ‘Paradise’, når man er mor, svinger heller ikke helt. Det skal gerne give mening for mig at medvirke i noget, nu hvor jeg har børn, forklarer Melissa og uddyber:

CUTE! Så sød er ‘Robinson’-babes datter

– Jeg prøvede jeg jo ‘Dagens mand’, fordi jeg håbede, det var nogle mænd, der var mere seriøse, end de viste sig at være. Fyrene var mere med på grund af skærmtiden. Men sådan noget som ‘Singleliv’ kunne være meget sjovt at være med i. Jeg vil dog helst, at mændene, jeg i så fald skulle date, var seriøse omkring et forhold. Der har desuden været et Kanal 4-program omkring donorbørn. Sådan noget kunne jo også være interessant for mig at medvirke i.

Melissa fortæller desuden, at hun på ingen måde fortryder at have medvirket i diverse reality-programmer. Hun står ved de ting, som hun har lavet, og beskriver det som gode oplevelser.

WOW: Så meget har Melissa tabt sig efter fødslen

LÆS OGSÅ: Melissa fik ikke venner i ‘Robinson’

HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er blevet mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.