Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

AFSLØRING: ‘Paradise’-Michelles fyr er gift med en anden

I aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', viser det sig, at 'Paradise'-babens flirt faktisk er optaget.

I slutningen af januar blev starttwistet i den nye sæson ‘Paradise Hotel’ afsløret: To deltagere bliver gift i første afsnit af det populære program.

Hvilke to paradisoer, som havde sagt ja til hinanden i Mexico, var dog endnu hemmeligt. Nu løftes sløret dog for, at det er Anders Schultz og Tanja Printz, som i aften bliver gift på dansk tv. Hvorvidt parret er blevet skilt efterfølgende, vides ikke.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere

Anders dater i øjeblikket den tidligere paradiso Michelle Kusk, men det generer hende ikke, at hendes flirt i november blev gift med en anden.

– Anders kendte ikke mig på daværende tidspunkt, og jeg kunne selv have fundet på det, hvis det var, da jeg var på ‘Paradise Hotel’. Så jeg forstår Anders’ beslutning og bakker ham op i alle hans valg, fortæller Michelle til Realityportalen.dk og tilføjer:

– Jeg skal ikke giftes, så det er faktisk bare fint for mig, at Anders nu har prøvet det. Jeg synes ikke, der er en grund til at have papir på, at man elsker hinanden. Den holdning kan jo dog sagtens ændre sig.

Se aftenens teaser herunder, hvor deltagerne finder ud af, at de skal giftes.

Se alle bryllupsbillederne fra Tanja og Anders’ bryllup i Mexico øverst i galleriet.

Følg med i første afsnit af ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe scorer ny paradiso

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Caroline er med i ‘Paradise Hotel’ igen

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Nu bliver der meget mindre ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.