Nyeste artikler
Se alle
Mike (Foto: TV3)

‘Paradise’-Mike slår fast: Jeg er ikke nogens hund

Mike er bestemt ikke glad for Teitur og Thomas' udtalelser omkring ham i aftenens afsnit.

Det er vist ingen hemmelighed, at Thomas, Teitur og Jonass har et særligt stærkt bånd på ‘Paradise Hotel’. Selvom Mike er i samme gruppe som de tre fyre, er det ret tydeligt, at han er fjerde hjul og ikke har den store indflydelse, når beslutningerne skal tages i gruppen.

I aftenens afsnit siger Thomas og Teitur tilmed, da de er alene i poolen, at de mener, at Mike er deres kludedukke og deres lille hund, fordi han gør alt, hvad de siger til ham.

SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen

Hårde kommentarer, som Mike bestemt ikke er blevet glad for at se på tv:

– Jeg synes, det er meget mærkeligt, at de siger de ting om mig i poolen. Jeg er ikke nogens hund, og jeg tager selv mine egne beslutninger og gør, hvad jeg selv føler, der er det bedste for mig. Jeg tænker desuden, at hvis de havde et problem med de ting, som jeg gjorde på hotellet, kunne de jo have kommet til mig og fortalt mig det fremfor at sige det bag min ryg. Vi stod jo i sammen gruppe og burde egenligt hjælpe hinanden som gruppe, fortæller Mike til Realityportalen.dk.

– Det er da selvfølglig super mærkeligt at høre og se, hvad de siger om mig på tv. Dog havde jeg godt en anelse om, at de snakkede dårligt om mig bag min ryg. Da Louise kom ind, og jeg begyndte at være sammen med hende, begyndte de at opføre sig mærkeligt. Både Jonass og Teitur hyggede sig også selv med piger derinde, hvor jeg jo heller intet sagde til dem. Det ikke mit problem, hvad de gør inde på hotellet, fortsætter han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Jonass og Sarah om sex på ‘Paradise’: Fortryder intet

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er gravid

– Jeg har ikke haft snakket med Teitur og Thomas om de ting, der bliver sagt i poolen her efterfølgende. Jeg tager det ikke personligt, da det skete inde på hotellet, og jeg ved, at det hele er et spil. Det er helt anderledes, når man kommer hjem til Danmark igen, der har vi et helt andet forhold. Så vi er alle gode venner i dag.

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud efter skilsmisse: Sådan går det nu

Se eller gense klippet fra igår, hvor Mike og Louise hyggede sig – til stor morskab for de andre i gruppen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.