Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

‘Paradise’-Monique efter bruddet: Jeg elsker ham stadigvæk

Det er ikke helt nemt for Monique at komme sig over ekskæresten.

I begyndelsen af februar viste Monique von Appen for første gang sin nye flirt, Daniel, frem på sin Instagram. Sidenhen kunne hun dog fortælle, at forholdet havde udviklet sig, og at de to var blevet kærester. Daniel var derfor også blevet præsenteret for Moniques døtre, Manilla og Marina, mens Monique var blevet præsenteret for Daniels syvårige søn, Xander.

For et par uger siden, efter få måneders forhold, kunne Monique dog afsløre, at det var slut mellem det ellers så lykkelige par.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Ifølge Monique gik hun fra ham, fordi han gjorde flere ting, hun ikke kunne acceptere. Blandt andet fordi han havde råbt Manilla højt ind i hovedet, og fordi han var meget jaloux og ikke ønskede, at Monique skulle tale med Mark, selvom han er faren til hendes børn.

Daniel havde dog en anden udlægning af sagen og benægtede at have råbt Manilla ind i hovedet. Han slog desuden fast, at Monique var en dårlig kæreste, og at Moniques forhold til Mark var vigtigere end forholdet til ham, hvilket han ikke kunne acceptere.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

Monique fortalte dengang til Realityportalen.dk, at hun var blevet gladere, efter det var gået over med Daniel, men nu erkender hun, at det er sværere end som så at komme videre efter bruddet:

– Det har været rigtig hårdt at komme gennem nogle dage. Faktisk så hårdt, at jeg blev nødt til at tale med Daniel og få afklaret nogle ting. Jeg tror, det er nemmere at komme videre, hvis ikke der ligger spørgsmål gemt. Dog fik jeg ikke mere svar, end jeg før havde fået. Jeg troede ikke, at jeg elskede Daniel på den måde, men det må jeg have gjort, siden jeg har følt, som jeg har, fortæller Monique til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Jeg elsker ham stadig, men derfor skal vi ikke være kærester. Jeg har brug for tid, og det har han helt sikkert også. Hvis vi virkelig elsker hinanden, må man jo tro på, at vi finder sammen i fremtiden og hvis ikke, så er det bare sådan, det er. Jeg er sikker på, at det var den rigtige beslutning, ellers havde vi ødelagt hinanden. Jeg tror på, at man kommer bedst videre ved at acceptere tingene, og jeg er begyndt at acceptere de ting, som er sket. Vi har heller ikke noget imod hinanden og kan sagtens tale sammen om alt og intet. Og så skal tiden skal nok hjælpe på det hele.

LÆS OGSÅ: Kæmpe TV3-bommert afslører: ‘Paradise’-babe vender tilbage

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.