Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

‘Paradise’-Monique erkender: Det er svært for mig at have en kæreste

Den første tid som kærester har ikke forløbet helt uden uvenskaber.

I begyndelsen af februar viste Monique von Appen for første gang sin nye flirt, Daniel, frem på sin Instagram. Dengang ville hun dog ikke kalde ham en kæreste, fordi forholdet var så nyt, hun indrømmede dog, at der i den grad var kommet sommerfugle i hendes mave.

Sidenhen kunne hun dog fortælle, at forholdet havde udviklet sig, og at de to var blevet kærester. Daniel var derfor også blevet præsenteret for Moniques døtre, Manilla og Marina, mens Monique var blevet præsenteret for Daniels syvårige søn, Xander. Heldigvis var alt forløbet rigtig godt, og alle havde hygget sig i hinandens samvær.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Realityhunk beskyttede Geggo og Cengiz

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Moniques børns far, Mark, have sex med Amanda i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinders mor offer for formodet seriemorder

Der er nu gået knap to måneder, siden Monique og Daniel blev kærester, men desværre har de ikke kun fløjet på en lyserød sky i tiden sammen.

– Vi har allerede været ret uenige. Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at have en kæreste. Altså, jeg sidder lige og sammenligner det med en plante. Den skal have vand og passes, ellers dør den. Det skal Daniel fandme også, fortælle Monique til Realityportalen.dk og uddyber:

– Han vil jo også have opmærksomhed og alenetid. Det kan jeg godt have lidt svært ved at forholde mig til, men det er også meget længe siden, at jeg har været i et ordentlig forhold, og det er ikke noget, som står aller øverst på min liste. Det har dog ikke ødelagt noget, at vi har været meget uenige, vi har bare talt om tingene. Daniel har også fået et udmærket forhold til pigerne, og jeg har mødt hans søn nogle gange, så jeg synes, at det går meget fint med det hele. Vi har kun været kærester i knap to måneder, så jeg synes stadig, at vi er ved at lære hinanden at kende.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

Selvom forholdet går godt, har Monique og Daniel dog ikke planer om at flytte sammen lige foreløbig:

– Jeg tror bare, at jeg skal bo alene. Så det er alt for tidligt at snakke om, hvorvidt vi skal flytte sammen. Jeg er typen, som gør præcis, hvad der passer mig. Det kan man bare ikke, hvis man bor sammen, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Se billeder af Daniel og Monique herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.