Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise’-Nadja afslører: Disse reality-programmer har jeg sagt nej til

Reality-baben er blevet tilbudt at medvirke i flere reality-programmer, men svaret har hver gang været nej.

I 2018-udgaven af ‘Paradise Hotel’ var Nadja Hansen en deltagerne, og hun var bestemt en af de mere vellidte og populære personer hos seerne.

Nu lever hun derfor også af at være influencer, og ikke mindre end 158.000 følger med på hendes Instagram-profil. Nadja kunne derfor også være en oplagt kandidat til at medvirke i et nyt reality-program, da hendes mange fans dermed kunne følge hende på skærmen, men indtil nu har hun været meget afvisende for reality-programmer, selvom hun ikke udelukker, at hun vil medvirke igen:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja om ‘Stjerne Boksning’: Fint nok, hvis jeg brækker næsen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

– Jeg ved ikke, om jeg vender tilbage til skærmen, det kommer helt an på, hvilke tilbud jeg får. Indtil videre er jeg kun blevet tilbudt dating-programmer, ‘Tattoo Salonen’ og ‘Paradise Hotel’, og det har jeg sagt nej til, forklarer Nadja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja har mødt ny sød fyr: Vi hygger os bare

SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste

– Jeg tror faktisk ikke lige umiddelbart, at der er noget, jeg vil sige ja til, så jeg ved faktisk ikke, hvilket program de skulle tilbyde mig, før jeg siger ja. Så det er nok ikke lige nu og her, at folk får mig at se på tv, fortsætter hun.

Se hele interviewet med Nadja øverst i artiklen, hvor hun afslører, at hun dater en sød fyr.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz’ brylluprejse kommer på tv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.