Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Nadja: Derfor ville jeg beholde Mike som partner

Nu afslører Nadja, hvorfor hun beholdt Mike som partner, selvom hun var godt træt af ham.

Der var ingen tvivl om, at Mike ikke lavede det bedste move, da han lå og puttede med den nye pige, Louise, på ‘Paradise Hotel’ i gårsdagens afsnit.

Med kun en time til parceremoni, hvor drengene var i fare, burde han i stedet have snakket med sin partner, Nadja, og sørget for at alt var godt mellem dem. Nadja var nemlig meget frustreret over, at Mike konstant snakkede med den nye pige, og hun fortalte flere gange i afsnittet, at hun var godt træt af ham og var i tvivl om, hvorvidt hun havde lyst til at stå med ham.

LÆS OGSÅ: Jonass vandt Mr. Paradise: Det var ikke min mission

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Selvom Nadja havde chancen for at få Sami bag sig og dermed få en ny partner, valgte hun dog alligevel at holde sig til Mike. Nu forklarer hun hvorfor:

– Den dag tænkte jeg virkelig, at alt andet end Mike var bedre, da han gjorde mig meget nervøs ved at hygge med Louise hele tiden. Det var ikke taktisk klogt – også fordi alle fra gruppen sagde, at han bare hoppede på enhver pige, der så godt ud. Fordi han sagde, at jeg kunne stole på ham, valgte jeg at vente lidt med at skifte ham ud, forklarer Nadja og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara afslører: Derfor kysser jeg ikke med nogen på hotellet

– Det var ikke udelukket, at jeg kunne have stået med Sami, men jeg ville lige give Mike for chance til at vise, at han ikke bare var her for at hygge sig. Jeg var dog stadig nervøs for, om han kunne finde på at danne på med Louise, og derfor håbede jeg, at der ville komme en ny fyr ind, som var mere min type partner. Jeg synes ikke, at Sami virkede som en, man kunne stole på, da han var mere til sjov og ballade, så derfor forsøgte jeg mig ikke med ham,

Se næste afsnit ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen

Se eller gense klippet fra i aftes nedenfor, hvor Nicolai må forlade hotellet:

LÆS OGSÅ: UPS! Philip og Lenny begår stor bommert

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.