Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise’-Nadja slår fast: Det er helt slut med tv

Den tidligere 'Paradise'-babe har for alvor lagt reality-livet bag sig.

I 2018-udgaven af ‘Paradise Hotel’ var Nadja Hansen en deltagerne, og hun var bestemt en af de mere vellidte og populære personer hos seerne.

Nu lever hun derfor også af at være influencer, og ikke mindre end 159.000 følger med på hendes Instagram-profil. Nadja kunne derfor også være en oplagt kandidat til at medvirke i et nyt reality-program, da hendes mange fans dermed kunne følge hende på skærmen, men meget tyder på, at vi ikke kan glæde os til et gensyn med hende på skærmen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja afslører: Disse reality-programmer har jeg sagt nej til

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja har mødt ny sød fyr: Vi hygger os bare

– Jeg synes, det er rart, at det ikke er mig, der er fokus på. Jeg føler ikke, at jeg er en del her reality-halløj længere, lød da fra Nadja, da Realityportalen.dk spurgte hende til ‘Paradise’-finalen, om hun drømte sig tilbage til sidste år, hvor hun selv var paradiso.

– Jeg skal slet ikke være med i mere tv. Det er helt slut med det. Jeg vil gerne videre nu, læse eller lignende. Men jeg har ikke søgt ind på noget endnu, først lever jeg lige livet lidt, fortsatte Nadja og tilføjede, at hun gerne ville blive glemt lidt,

Se hele interviewet med Nadja øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvordan hun har det med sin modstander i ‘Stjerne Boksning’.

LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker

Se klippet nedenfor, hvor Lenny og Nadja fortæller om deres akavede pool-sex på ‘Paradise’:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.