Nyeste artikler
Se alle
Patrick (Foto: TV3)

‘Paradise’-Patrick efter brud med Michelle: Hårdt at se hende ked af det

Dramaet mellem Michelle og Patrick bliver for meget for Patrick i aften, som ender med at gøre det forbi med 'Paradise'-kæresten.

Der er vist ingen tvivl om, at ‘Paradise’-eventyret har været fyldt med både op-og nedture for ‘Paradise’-parret Patrick og Michelle.

Flere gange har Michelle truet med, at hun vil slutte forholdet til Patrick, fordi han kysser og flirter for meget med de andre piger. Men i aften ender det med at være Patrick, som siger stop.

– Michelle og jeg havde haft op-og nedture længe, så denne gang tror jeg bare, at det var blevet for meget for os begge. På trods af hvor dejligt vi har det derinde sammen, så gør det mig stadig ked af at se hende så nede over noget, jeg har gjort, når jeg har festet for meget med de andre. Derfor prøver jeg at skåne os begge ved at slutte det, siger Patrick til Realityportalen.dk.

– Alkoholen spiller dog også helt sikkert ind i forhold til min beslutning, og jeg har det super dårligt med at se og gøre Michelle så ked af det, da jeg slutter vores forhold. Vi var jo rigtig glade for hinanden, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’: Sådan er Michelle og Patricks forhold i dag

‘Jeg forstår hende’

Selvom Michelles jalousi bliver for meget for Patrick i aften, så indrømmer han også, at han godt kan se, hvorfor Michelle bliver ked af det eller synes, at han til tider flirter for meget med de andre piger.

– Jeg kan sagtens forstå, hun bliver sur og ked af det. Men jeg havde dog gjort klart, at jeg var på ‘Paradise’ for at hygge mig. Når det så er sagt, så er det svært at gå op og ned ad hinanden så mange timer om dagen, når der er følelser involveret, forklarer Patrick.

Om Patrick fortyder sit brud med Michelle, må du se i morgendagens afsnit klokken 22.00 på TV3

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Michelle raser: Patrick kan rende mig i røven

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.