Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-piger afslører hemmeligt kodesprog: Ville snyde produktionen

Nogle af pigerne troede, de havde regnet det hele ud, men havde de i virkeligheden det?

Flere seere har måske siddet forvirret tilbage, når Anne og Klara pludselig sidder midt i en fest og snakker om lamper. Er det en lampe, du godt kunne tænke dig derhjemme? Kunne det være en lampe, du ville beholde i lang tid? Sådan lyder nogle af de tilsyneladende knap så festlige spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

Nu får vi dog et svar af paradisoerne, for Philip May har har i det seneste afsnit af Juicynews inviteret Anne ind i sit badekar til en snak om, hvorfor de snakker så meget om lamper, og det viser sig, at der er en god forklaring – eller i hvert fald en forklaring.

– Lampe det kan være alle mulige ting faktisk, hvis man for eksempel sidder i baren, og der er en af de andre, der går forbi og vi tænker “fuck, hun har grimt tøj på”, så siger vi “wow, prøv lige at se den lampe der, så ved folk ikke, at det er om dem, forklarer Anne og uddyber, hvorfor de snakker om koder på hotellet:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

– Der er så mange hemmeligheder dernede, det er lamper. Det er for, at vi skal være sikre på, at andre ikke hører noget, eller for at andre, vi bliver overvejet af, ikke skal høre noget, produktionen altså.

– Men tror du ikke, produktionen godt ved, hvad I snakker om?, spørger Philip.

– Joeh måske, jeg ved ikke, hvad vi havde tænkt.

LÆS OGSÅ: Teitur: Lettet over at skændes med Thomas og Jonass

– Tænkte I, at det her, kommer aldrig nogensinde til at blive gennemskuet?

– Ja, det gjorde vi nok.

– I troede, at I havde regnet 14 sæsoners ‘Paradise’ ud ved at snakke om lamper?

– Ja, slutter Anne med et grin.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i sorg: Hvad siger jeg til børnene?

Så i det her tilfælde er det altså Bro, der er en lampe, og Klara synes, det kunne være meget sjovt at prøve sådan en lampe derhjemme. Det fik hun dog ikke mulighed for, for kort efter hjemkomsten fandt Bro sammen med sin kæreste Elina igen, og de to er kærester den dag i dag, mens Klara er kærester med Sean fra sidste sæson af ‘Paradise Hotel’.

Få et kig på Jonass og Bro, der taler ud om Klara og deres begges flirt med hende herunder, og se hele afsnittet af Juicynews her.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk I brutalt styr fra hest

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.