Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Sami afslører: Derfor stemte jeg på Anne og Teitur

Nu afslører Sami, hvorfor hans stemme faldt på Anne og Teitur fremfor Sarah og Jonass.

Anne og Teitur vandt ‘Paradise’-finalen 2019 med kun én enkelt stemme mere end Sarah og Jonass. Dermed var Jonass og Sarah også ekstra ærgerlige, når nu det var så tæt, og de var særligt skuffede over Samis stemme. Sarah og Jonass havde nemlig begge håbet på, at den ville gå til dem, så de havde vundet, men Sami valgte at stemme på Anne og Teitur i stedet.

LÆS OGSÅ: Teitur smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har slet ikke dårlig samvittighed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur afslører: Det skal pengene bruges på

Nu forklarer han, hvad årsagen bag valget skyldes:

– Det var slet ikke svært for mig at tage valget. Jeg tænkte bare: “Hvem har spillet spillet mest?”, og det var Anne. Hun havde gjort det virkelig godt derinde. Hun havde godt nok også snydt mig, men det var bare godt gået, synes jeg. Så jeg stemte udelukkende på hende, og jeg håbede derfor også, at hun ville smide kuglen. Det blev jeg ved med at sige til hende, så det var da ærgerligt, at det var Teitur, der gjorde det, forklarer Sami og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!

GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten

– Jeg kan godt forstå, at Sarah og Jonass blev skuffede, for de har støttet mig gennem spillet, men jeg vidste også bare, at de havde en plan om at smide mig ud, så de selv kunne stå sammen. Det kunne jeg ikke støtte op omkring. Anne havde selvfølgelig også snydt mig, men det var mere på en anden måde. Hun har spillet spillet på den rigtige måde efter min mening, og det har jeg meget respekt for. Så jeg overvejede ikke at stemme på andre. Ja, Sarah og Jonass blev skuffede, men man kan jo aldrig gøre alle mennesker glade, og jeg blev nødt til at se på, hvem der fortjente det mest, nu hvor det var en finale.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter finalen: Dette fortryder jeg nu

Se klippet, hvor Anne og Teitur vinder finalen, herunder:

LÆS OGSÅ: Er Sarah og Türker sammen igen? Nu giver de svaret

LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-Sarah gravid?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.