Nyeste artikler
Se alle
Sami og Nadja fra 'Paradise Hotel' (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-Sami afslører: Her er mine taktiske planer med Sarah

Vil Sami spille sammen med Sarah eller sende hende hjem? Det løfter han nu sløret for.

Efter Anne sendte Thomas hjem, har Sarah og Sami dannet par på ‘Paradise Hotel’. Der er dog ingen tvivl om, at Sarah er meget i tvivl om, hvorvidt hun kan stole på Sami, eller om han har planer om at smide hende ud af hotellet.

LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

De to tager derfor en snak på værelset sammen med Jonass og Camilla, hvor Sarah fortæller Sami om sin usikkerhed. Sami forsikrer hende dog om, at han ikke har planer om at smide hende ud. Hvorvidt Sami taler sandt er dog svært at tyde, men nu løfter han sløret for sine taktiske planer overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Anna Due er blevet student: Jeg brød reglerne

LÆS OGSÅ: WAUW! Paradisoer springer ud som skuespillere

– Det var en svær situation for mig i forhold til, om jeg skulle beholde Sarah eller ej. Sarah havde det så godt med Jonass og Camilla, og hvis Camilla røg ud, så vidste jeg derfor, at Jonass ville komme til at stå med Sarah. På den anden side havde jeg ikke nogen chance i en finale, hvis jeg valgte Louise som partner i stedet. Derfor kunne Sarah godt stole på mig, forklarer Sami.

– Sarah var en stærk spiller, så hvis jeg smed hende ud, ville jeg intet få ud af det. Jeg ville aldrig kunne vinde med Louise, så dette ændrede hele mit spil til at gå sammen med Sarah og håbe, at vi kunne komme til at stole på hinanden, uddyber han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har tidligere deltaget i rørende TV 2-program

Se klippet nedenfor, hvor Sarah fortæller, at hun er meget skeptisk omkring Sami, og se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører: Vores søn skal hedde ..

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.