Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Sami: Derfor er jeg med i nyt program

Nu fortæller 'Paradise'-hunken, hvorfor han sagde ja til at medvirke i Viafree-programmet.

I sæson to af ‘Kollektivet’ er ‘Paradise Hotel’-hunken Sami fra årets sæson blandt de medvirkende i Viafree-programmet. Da han blev spurgt om at medvirke, var han ikke lang tid om at tage sin beslutning:

LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par

– Jeg så lidt af programmet sidste år, og jeg tænkte, at det virkede super fedt. Det ville i hvert fald være åndssvagt at sige nej. Det var også rart, at det blev optaget i centrum af København, for så var jeg stadigvæk tæt mit arbejde, familie osv., så det var jo perfekt. Og så fik jeg jo lige en oplevelse mere, hvilket jo altid er lækkert, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

– ’Paradise Hotel’ foregår på en meget anden måde, og jeg føler mere, at det her er ”at lave tv”. Her var der jo nogle mennesker, der var med os rundt med kameraer, så man tænkte lidt mere over det, hvor på ’Paradise Hotel’ blev vi jo mere overvåget med kameraer, hvor man ikke altid lige tænkte over det. I ‘Kollektivet’ var man mere bevidst om, at man blev filmet, fordi der stod en fyr foran en med et stort kamera, fortsætter han og tilføjer, at han bestemt var glad for sin beslutning om at være med.

Se Sami i ‘Kollektivet’ på Viafree.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.