Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Sarah og Camilla beskyldt for at være bossy: Nu svarer de igen

Ifølge de kvindelige alderspræsidenter på 'Paradise', er Anne og Klara unge og barnlige.

26-årige Camilla og 24-årige Sarah er de ældste piger i denne sæson af ‘Paradise Hotel’. De to har et tæt bånd og er bestemt ikke bange for at sige deres mening højt, når det kommer til beslutninger i TV3-programmet.

I aftenens afsnit bliver de i den forbindelse også beskyldt for at være bossy og bestemmende af 19-årige Klara og 18-årige Anne.

LÆS OGSÅ: Helena ude af ‘Paradise’: Det havde set anderledes ud med Arnold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker

– Sarah tager mega meget styringen. Det er hende, der hele tiden vil bestemme, hvem der må sige hvad, hvornår. Jeg hader, når folk ikke lader andre få et ord indført, og jeg kan slet ikke klare, når folk taler ned til mig, fortsætter hun, lød det frustreret fra Klara i afsnittet.

– Camilla og Sarah er normalt lidt bossy. Jeg ved ikke, om det, fordi de er ældre end os, at de så tror, at de kan bestemme mere, fortalte Anne.

LÆS OGSÅ: Klara åbner om forholdet til Sean: Var de kærester under ‘Paradise’?

SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester

Camilla og Sarah erkender nu selv overfor Realityportalen.dk, at de godt kan virke lidt bestemmende, og de fortæller desuden, at de har det helt fint med, at det er sådan, de fremstår.

– Ja, de har da ret i, at vi godt kan være lidt bossy, og det bunder nok i, at vi er ældre. Da jeg var 18 år, var jeg heller ikke som nu, så gør man bare barnlige ting, ligesom Anne og Klara. Camilla og jeg er mere modne, mens de andre er unge og skabte sig rigtig meget på hotellet. Så mens de måske synes, vi var irriterende, fordi vi var ældre, synes vi jo så det omvendte. Det var jo også det, jeg sagde til at starte med; at jeg ikke kan sammen med yngre piger, og Anne og Klara er jo alligevel fem-seks år yngre end mig. Så hvis ikke, jeg havde haft Camilla, ved jeg ikke, hvad jeg skulle have gjort på hotellet. Så havde det være meget anderledes, forklarer Sarah.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par er blevet gift

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

– Jeg har det helt fint med, at Anne og Klara siger, at vi godt kan være lidt bossy. Sarah og jeg var begge gået indtil spillet med den tanke, at vi skulle være bestemmende og ikke bare følge med strømmen. Det er klart, at det også har en betydning, at vi er lidt ældre end dem. Jeg ved, at hverken Sarah eller jeg ville lade små piger på 19 år, som er fem-otte år yngre end os, bestemme, hvad vi skulle gøre. Så ja, de har da helt ret i forhold til, at vi godt kunne være bossy. For det var vi helt klar over, at vi gerne ville være. Jeg forstår godt, hvis de var trætte af os i perioder, for vi var også trætte af at dem i perioder. Man kan godt mærke aldersforskel indimellem, lyder det fra Camilla.

Se næste afsnit ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Cecilie ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have kæmpet mere

Se eller gense klippet, hvor Camilla og Sarah gerne vil bestemme, herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Cecilie: Sådan reagerede min mor på min deltagelse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.