Nyeste artikler
Se alle
Simone fra 'Paradise Hotel' (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-Simone erkender: Anders er mere værdig end mig

Simone og Anders vandt finalen sammen, men ifølge Simone var de ikke helt lige værdige.

Torsdag aften vandt Anders og Simone dette års finale i ‘Paradise Hotel’. Parret var tro mod hinanden til sidste øjeblik, hvor ingen af dem smed kuglen, og de kunne derfor begge glæde sig over at komme hjem med 250.000 kroner på lommen.

Under troskabceremonien håbede flere af jurymedlemmerne dog på, at Anders ville smide kuglen, da de mente, at han var en mere værdig vinder end Simone. Og det er Simone til dels enig med dem i.

LÆS OGSÅ: Caroline snydt og såret i ‘Paradise’-finale: Mathias har udnyttet mig hele vejen

– Jeg synes, Anders er mere værdig end mig på den måde, at han har kunnet bevise, at han har været stærkere end dem, han har kæmpet imod. Han har gået hele vejen og været i fare flere gange. Jeg har derimod ikke rigtig selv haft mulighed for at vise min værdighed, eftersom jeg ikke blev sat i fare, da enten Maja eller Nanna kunne have gjort det, fortæller Simone og uddyber:

– Jeg synes dog også selv, jeg er værdig. Jeg havde mange udfordringer, da jeg var derinde, og jeg stod mindst ligeså meget i fare. Jeg synes bestemt også, jeg har knoklet. Da jeg var derinde, var det Anders og jeg mod alle, og at jeg havde Philip var bare godt, eftersom han stod i den anden gruppe. Men jeg har været ligeså meget i fare, som alle de andre piger, og al den tid, jeg var inde anden gang, vidste jeg, at pigerne gik efter mig. At de stak hinanden i ryggen op til finalen, var så til min fordel.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nanna: Jeg havde ikke gjort som Jasmin og Malene

Anders: Vi er lige værdige

‘Paradise’-hunken er til gengæld ikke enig i, at han er mere værdig end Simone. Ifølge ham fortjener de begge vindertitlen lige meget.

– Jeg kan godt forstå, at pigerne måske tænker, at jeg er mere værdig, fordi de måske har lidt ondt i røven over, hvordan det er gået dem. Og så er der selvfølgelig det aspekt, at jeg har været der hele tiden, mens Simone er røget ud og kommet tilbage. Alligevel synes jeg alt i alt, at vi fortjener det lige meget, og jeg synes, at vi er lige værdige, fortæller Anders.

– Jeg kan godt sætte mig ind i, hvis nogle af de andre deltagere synes, at jeg er den mest værdige på grund af nogle af de valg, jeg har taget, men jeg synes virkelig også, at Simone kæmper meget og snakker med alle. Så på den måde er hun en lige så værdig vinder som mig, uddyber han.

LÆS OGSÅ: Anders efter sex på ‘Paradise’: Mine forældre skal ikke se det

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anders blev Nannas træl: Jeg forstår ikke hendes valg

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.