Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Teitur løfter sløret for vilde tattoo-planer

Reality-fyren skal bruge en hel del tid under tatoveringsnålen.

Når ‘Paradise’-vinderen Teitur ruller over skærmen i ‘For lækker til love’, kommer vi blandt andet med ham til tatovøren, hvor han får en stor tatovering på overarmen.

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

Der er ingen tvivl om, at Teitur i programmet synes, at han ser meget lækker ud med sin nye tus, og derfor er hans plan også, at han skal have dækket kroppen endnu mere:

– Jeg har lige fået ny tatovering på underarmen, og jeg vil gerne have lukket hele armen fremadrettet. Derefter vil jeg gerne have lidt på brystet, og så vil jeg også gerne have græsk tema på hele højre ben. Det ville blive super fedt. Måske skal jeg også have reality-guden – mig selv, griner han og fortsætter:

LÆS OGSÅ ‘Paradise’-Teitur: Derfor er jeg med i ‘For lækker til love’

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-vinder lukker butikken: Har fået nyt job

– Men jeg vil ikke have hele kroppen tatoveret, for jeg træner meget, er kommet i god form og har tabt mig cirka fem kilo siden ‘Paradise’. Jeg er også blevet mere hakket, og det er svært at se markeringerne, hvis man har tatoveringer over det hele, forklarer han og tilføjer, at når han ikke er hos tatovøren, skal tiden bruges med at lave flere tv-programmer:

-Der kommer helt sikkert flere programmer med mig. Min plan er at leve af det her så lang tid som muligt, så det er også derfor, at jeg ikke er startet på studiet endnu. Jeg gad ikke at starte, så længe jeg ikke går all in på det, og lige nu fokuserer jeg mere på tv og YouTube. Men næste sommer starter jeg på studie, så fokuserer jeg fuldt ud på det, fortæller Teitur.

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program

LÆS OGSÅ: Teitur dropper drømmeuddannelsen for YouTube

Se klippet nedenfor, hvor Teitur bliver tatoveret og fortæller, hvor lækker han er:

LÆS OGSÅ: Realityhunk starter nyt job med at tæske chefen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.