Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise’-Thomas: Derfor tager jeg afstand fra reality-livet

Nu forklarer Thomas, hvorfor han ikke er lige så engageret som flere af de andre i 'Paradise'-festerne, barjobs osv.

Der er ingen tvivl om, at Jonass, Teitur og Thomas var en stærk trekløver i denne sæson af ‘Paradise Hotel’.

Efter hjemkomsten har det dog ofte kun været Teitur og Jonass, man har set sammen, mens Thomas ikke har været en del af de samme fester, YouTube-kanalen og turen til Sunny Beach. Flere havde derfor spurgt Teitur og Jonass, om de var uvenner med Thomas, eller hvorfor de ikke snakkede så meget med ham længere.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Teitur og Anne har fået kærlighedstatoveringer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

– Vi kan godt lide Thomas, men vi ses desværre ikke så meget mere. Vi lever bare lidt forskellige liv. Vi lever reality-livet, vi har mere fri end ham. Han har et fuldtidsarbejde, han fik en kæreste, så han er ikke så meget med til festerne, men vi elsker Thomas, han er en god dreng, lød forklaringen fra Teitur. 

Nu forklarer Thomas selv, hvorfor han ikke er en lige så stor del af det vilde reality-liv som mange af hans medparadisoer:

– Der er helt sikkert nogen, der dyrker det mere, end hvad jeg gør. Især Jonass og Teitur, og det er helt fair, synes jeg. Jeg har intet ondt at sige om det, men jeg har bare ikke behov for det, så jeg tager nok lidt mere afstand fra min tv-deltagelse. Jeg lever mit liv, er glad for mit arbejde, har min kæreste og andre ting, der fylder noget, så derfor har jeg lagt det hele lidt væk og lever ikke så meget på det, som nogle af de andre gør. Jeg er dog meget glad for at have været med og fortryder det på ingen måde, forklarer Thomas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunks vender tilbage til skærmen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Thomas lettet over at blive stoppet før sex: Louise er ikke tiltrækkende

– Efter jeg er kommet hjem, er jeg vendt tilbage til mit gamle liv og lever, som jeg gjorde før. Jeg arbejder som brolægger, og det er dejligt. Umiddelbart tror jeg dermed ikke, jeg kunne finde på at være med i mere tv, men det kommer helt an på tilbuddet. Hvis det rigtige kommer, og jeg får tilbuddet, så kunne jeg da godt finde på det. Noget ala ‘Robinson’ kunne måske være spændende, fortsætter han.

Se hele interviewet med Thomas øverst i artiklen, hvor han fortæller mere om sin deltagelse i ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Derfor åbner jeg en donut-butik

LÆS OGSÅ: Kort efter bruddet: Kærligheden blomstrer igen for Sarah og Türker

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.