Nyeste artikler
Se alle
Thomas (Foto: Anthon Unger)

‘Paradise’-Thomas lettet over at blive stoppet før sex: Louise er ikke tiltrækkende

Det viser sig, at Thomas faktisk er lettet over, at Sarah og Sami stoppede hans kysseri med Louise på værelset.

Indtil nu har Thomas ikke haft det store held med sig hos pigerne på ‘Paradise’. I aftenens afsnit blev stemningen dog meget lummer mellem ham og Louise, og de to kyssede både i loungen, i poolen og til sidst på værelset – hvor Thomas var nøgen, mens Louise havde undertøj på.

Meget tydede på, at Louise og Thomas var tæt på at tage de hede kys til næste level, men midt i den hyggelige stund blev de afbrudt af Sarah og Sami, der udspionerede dem. Efterfølgende fortalte Sarah, at hun var ked af, at hun havde forhindret Thomas i at have sex på hotellet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen dropper ny fyr: Vi er bedre som venner

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

Det viser sig dog, at Thomas bestemt ikke mener, at Sarah skal være ked af det over at have spoleret hændelserne mellem ham og Louise.

– Jeg er glad for, at der ikke skete mere imellem Louise og mig. Jeg var meget fuld, og vi havde været på hotellet længe, så man blev lidt ivrig. Jeg er derfor glad for, at Sami og Sarah afbrød os, for Louise er ikke en pige, som jeg normalt ville gå efter overhovedet. Hun er da en sød pige, men ikke min type på nogen måde. Lige i øjeblikket var jeg da lidt irriteret over, at vi blev stoppet, men dagen efter var jeg faktisk glad for det, da jeg netop ikke finder noget ved Louise tiltrækkende, forklarer Thomas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre

LÆS OGSÅ: Fie Laursen kritiserer ‘Ex on the Beach’-deltager: Det er langt ude

– Jeg ville dog ikke have noget imod at have sex på hotellet helt generelt. Der var dog ikke lige nogen pige, som jeg kunne se mig selv knalde med, på det det tidspunkt på hotellet. Jeg har hele tiden syntes, at Camilla var den pæneste pige derinde, men jeg lærte pigerne at kende på en måde, hvor det virkede mærkeligt at være sammen med dem seksuelt, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe skal skilles efter to år

Louise: “Jeg ville ikke have sex”

Det er ikke kun Thomas, der er glad for, at han og Louise ikke gik hele vejen på hotellet. Louise har nemlig slet ikke planer om at have sex på ‘Paradise Hotel’.

– Man ser ikke det hele med Thomas og mig, men der er et tidspunkt, hvor jeg tager hånden op i ansigtet på Thomas, da jeg ikke ønskede, at vi skulle fortsætte. Jeg havde ikke lyst til at have sex inde på ‘Paradise Hotel’ i det hele taget med nogen fyre derinde, men det var da meget hyggeligt at kysse, så længe det ikke nåede over grænsen, forklarer hun.

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født: Lægerne turde ikke vente

Se klippet nedenfor, hvor Thomas og Louise hygger i poolen:

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.