Nyeste artikler
Se alle
Mathias & Trine fra 'Paradise Hotel 2018' (Foto: Janus Nielsen)

Paradiso afslører nyt Fakta-job

Deltagelsen i Lennys musikvideo førte til endnu et job for Mathias.

Den opmærksomme seer og reality-fan har måske allerede spottet ‘Paradise Hotel’-fyren Mathias Hjort i sit nyeste tv-job. Netop nu pryder han nemlig en Fakta-reklame, men man skal have åbne øjne for at se ham. Han står nemlig først i slutningen af videoen, hvor han helt ud af det blå danser den meget moderne fortnite dans.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

– Da vi filmede Lennys musikvideo, mødte jeg Stefan Kragh, og vi snakkede godt sammen, og han så jeg også filmede til min egen YouTube-kanal. Så kontaktede han mig efterfølgende, om jeg kunne være frisk på en reklame, og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Jeg fik frie tøjler og valgte at danse en fortnite dans, da jeg synes, det er mega grineren, og vi syntes det kunne være sjovt at lave noget anderledes, fortæller Mathias og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

– Jeg ville gerne spejle, det jeg laver i reklamen, med den person som jeg er.

Reklamen har allerede fået over 600.000 visninger på YouTube, hvor den har ligget  i godt tre uger, så ‘Paradise’-fyren håber, at det vil føre til mere af samme skuffe.

Se reklamen herunder.

SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.