Nyeste artikler
Se alle
Kinesisk nytår på 'Paradise Hotel' 2020. Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree

Paradiso efter hedt kys: Det sker IKKE igen

Oliver og Ida delte et intimt øjeblik i dagens episode af 'Paradise', men de to har helt forskellige opfattelser af deres relation.

I dagens ‘Paradise Hotel’-afsnit er den populære Oliver atter på spil. Han har fået sig en ny partner i Ida, og da de to går i seng, bliver det hurtigt en smule intimt, og de deler et par hede kys.

Oliver afkræfter dog overfor Realityportalen, at seerne kan forvente mere af den slags – i hvert fald mellem ham og Ida.

LÆS OGSÅ: UUH: Türker er forelsket

– Det var en one time thing, da jeg fandt ud af, at Ida lidt for hurtigt udviklede lidt for mange følelser for mig, fortæller Oliver og fortsætter:

– Det var der også flere af de andre, der fortalte mig.

Den udmelding er Ida dog ikke enig i. Hun forklarer Realityportalen, at hun aldrig have følelser for Oliver.

– For mig var ‘Paradise’ ikke et sted, hvor der skulle udvikles andet end forhåbentligt fede venskaber. Jeg har aldrig haft følelser for Oliver, det kys var der virkelig ikke noget i, siger Ida.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager holdt på stor hemmelighed

Snakkede kun om ‘Paradise’

Havde der været mere i kysset, var det nok alligevel blevet svært for Oliver og Ida, for ifølge Oliver talte Ida ikke om ret meget andet end taktik, strategi og ‘Paradise’.

– Det var svært at føre en normal samtale med hende og lære hende at kende, forklarer Oliver og uddyber:

– Hun talte KUN om ‘Paradise’. Endda også om tidligere sæsoner, og det blev man altså lidt skør af. Tror, alle fik lidt for meget af det.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Spørger man Ida, handlede det om, at alle gerne ville sætte hende ind i, hvordan spillet havde været, indtil hun tjekkede ind.

– Så er det da klart, man prøver at tale taktik med de forskellige grupper for at finde ud af, hvem man skal spille og stå sammen med. Det er jo det, ‘Paradise’ går ud på, og alle har hver deres måde at spille spillet på.

LÆS OGSÅ: Frustreret Paradiso: Derfor gik det galt mellem os

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Teitur har scoret gammel paradiso

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.