Nyeste artikler
Se alle
Foto: Henrik R Petersen

Paradiso jubler: Er kommet ind på drømmeuddannelsen

Efter en usikker periode er fremtiden sikret for paradisoen.

For godt en måned siden chokerede ‘Paradise’ og ‘For lækker til love’-baben Fie Maria Krügermejer ved at sige det, hun havde betegnet som sit drømmejob, op i Rema1000 efter blot en måned. I stedet havde hun besluttet sig for at vende tilbage til skolebænken.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida taler ud: Derfor gik Jonass og jeg fra hinanden

– Jeg har søgt ind som eventkoordinator på det, der hedder NEXT. Jeg har længe tænkt over det med uddannelsen, for jeg kan jo godt lide fest og farver, og jeg har også altid været den i familien, der planlagde fester, så jeg har bare flair for det der.

– Ham derhjemme har også presset meget på med det, fordi han er meget sådan, at han godt kan lide det der med, at man har en uddannelse, så det har nok hjulpet lidt på, at jeg tager den beslutning, forklarede Fie tilbage i juni måned.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Kardashians’-stjerne får sin egen serie

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘De unge mødres’ Nadia Shila fortæller om mandens nye, farlige job som “selvstændigt pizzabud”

LÆS OGSÅ: Fie anmeldte ekskæresten for vold: Nu skal de i retten

Og nu har hun endelig fået svar fra drømmeuddannelsen og kan heldigvis ånde lettet op.

– Jeg har fået svar i dag og er kommet ind. Så jeg skal læse til eventkoordinator på NEXT, og jeg starter allerede på mandag, jubler Fie, som er mere end klar til studiestart, selvom der kun er fem dage til.

Dermed ved hun også, hvad hun skal få tiden til at gå med et godt stykke ud i fremtiden. Uddannelsen tager nemlig fire år, og hun håber på at komme til at arbejde på store fester, arrangementer, firmafester, festivaler og lignende ting.

LÆS OGSÅ: ‘Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.