Nyeste artikler
Se alle
'Paradise Hotel' 2019 (Foto: TV3)

Paradisoer afslører: Vi havde sex flere gange på hotellet

Det viser sig, at to paradioser har haft sex flere gange under deltagelsen.

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Sarah og Jonass havde sex på ‘Paradise Hotel’ i sidste uge. Særligt fordi Jonass’ partner, Camilla, flere gange havde fortalt til veninden Sarah, at hun havde lidt følelser for Jonass.

I aftenens afsnit erkender særligt Sarah, at hun har dårlig samvittighed overfor Camilla. Alligevel ender det dog med, at Jonass og Sarah ikke kan holde fingrene fra hinanden, som mørket falder på.

LÆS OGSÅ: Jonass og Sarah om sex på ‘Paradise’: Fortryder intet

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla: Jeg er mega skuffet over Jonass og Sarah

– Jeg har dårlig samvittighed overfor Camilla, fordi jeg har væeret sammen med Jonass, men det er ikke noget, vi tager så tungt, fortæller Sarah.

– Altså, hvis man alligevel sover sammen, og man har gjort det én gang, så er det ligesom sket. Så kan man jo lige så godt fortsætte, siger hun til Jonass, hvorefter de to har sex igen.

– Det er lidt mærkeligt, når man har haft dårlig samvittighed, men det er sgu egentlig meget rart, erkender hun.

SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

Smugkig klippet nedenfor, hvor Sarah og Jonass har sex igen, inden du i aften klokken 22.00 på se hele dagens afsnit ‘Paradise’ på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Paradise’-babe taler ud efter skilsmisse: Sådan går det nu

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.