Nyeste artikler
Se alle
Anna og Casper gæster Philip i Juicy News. Foto: Viaplay/Viafree

Paradisoer udfordres efter sex på hotellet: Kæresterne tjekker ind

Det kan have konsekvenser at kaste sig over hinanden på 'Paradise Hotel'. Det erfarer to af de nuværende deltagerne.

I gårsdagens afsnit af ‘Paradise’ var der i den grad lummert under lagnerne, da hele tre par havde sex. Hvad ét af parrene ikke vidste var, at deres nuværende kærester skulle vise sig også at blive gæster på det famøse hotel. Emilie Hoffmann og Oliver Erngart er endnu ikke tjekket ind på ‘Paradise’, men i dag danner Casper par med Emilie, mens Anna og Oliver er sammen. Og netop Anna og Casper var et af de par, der dyrkede lagengymnastik i gårsdagens afsnit.

LÆS OGSÅ: Trekantsdrama i ‘Paradise’: Det så du ikke på tv

Realityportalen har været i kontakt med dem alle, og der er ingen tvivl om, at situationen er en smule anspændt:

– Jeg har det ret presset over det, fortæller Anna Realityportalen.

– Det er lidt grænseoverskridende og akavet, når jeg er kærester med Oliver og ikke taler med Casper, uddyber hun, men slår dog fast, at hun ikke nødvendigvis fortryder episoden:

– Jeg var rigtig glad for Casper i den periode, så jeg ved ikke, om jeg fortryder. I momentet føltes det rigtigt, det var jo også derfor, vi gjorde det. Men akavet – det er det!

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar er gået fra hinanden

Annas kæreste Oliver, der også har deltaget i og vundet ‘Love Island’, er da heller ikke vildt begejstret for at se kæresten have sex med en anden:

– Jeg ser ingen grund til at se sådan noget. Så det er godt, jeg har et spændende spil på min telefon, som jeg kan se imens. Men jeg elsker Anna af hele mit hjerte, og hvad hun har lavet før mig, kan jeg jo ikke ændre på. Men det kommer ikke til at betyde noget for mit og Annas forhold, slår Oliver fast.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babes med i ‘Ex Factor’

Det skaber en trykket stemning

– Jeg fortryder helt absolut voldmeget 1000% bestemt at have haft sex med Anna, slår Casper fast overfor Realityportalen og fortsætter:

– Ville ønske, jeg var faldet over Emilie noget tidligere, så jeg kunne have kastet mig over hende med det samme. Emilie og jeg har et bånd, der er umuligt at finde andre steder. Men jeg er ked af, at hun skal se sexscenen. Det er jo ikke sjovt for hende, og det skaber automatisk en trykket stemning, fortæller han, men slår dog fast, at han og Emilie er gode til at kommunikere.

LÆS OGSÅ: Sidste års vinder: Det må man ALDRIG gøre i ‘Paradise’

Ifølge Emilie behøver Casper dog ikke bekymre sig om en trykket stemning, da hun har det okay med sexscenen.

– Casper har fortalt mig om det for længst, så jeg har hele tiden været bevidst omkring det. Og alt kan jo ske på ‘Paradise Hotel’. Så det er okay, fortæller hun.

Nedenfor kan du se Annas og Caspers reaktion på sexscenen, da de gæstede Philip i ‘Juicy News’:

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører: Jeg er biseksuel

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.