Nyeste artikler
Se alle
'Luksusfælden' (Foto: TV3)

Peter fik stort chok efter ‘Luksusfælden’: Tæt på at trække stikket

Da eksperterne forlod Bramming, fik Peter sig et stort chok, og nu kan det ende med, at han aldrig bliver gældfri.

Det så positivt ud, da eksperterne forlod Peter og Anita fra Bramming i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’. Parret havde fået øjnene op for, hvad der var gået galt, og det virker til, at de var klar til at gøre en indsats for at komme til at opleve et liv som gældfrie.

Det krævede dog lige, at Peter skulle have solgt sine to huse, før eksperternes budget for alvor kunne træde i kraft. Men husene var endnu ikke solgt, da eksperterne forlod parret, og det er de stadig ikke – og måske bliver de det aldrig. Det fortæller Peter til Realityportalen.

– Det er lidt samme situation, som da eksperterne forlod os. Husene er stadig ikke solgt. Det ene hus, som jeg har selv, har der ikke været noget på endnu, men det har der faktisk på det andet hus, som jeg har med min ekskone. Der var nogle, der gerne ville købe det, men det kunne de ikke få lov til, siger Peter.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

LÆS OGSÅ: Eksperterne skred fra ‘Luksusfælden’-par: Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

LÆS OGSÅ: Fyret efter ‘Luksusfælden’: Sådan går det Lars i dag

Udlæg i huset

For to uger siden fik Peter sig nemlig noget af et chok, da han opdagede, at ekskonen har optaget en række lån, og at fem forskellige kreditorer efterfølgende har taget udlæg i deres fælles hus på grund af hendes gæld. Derfor kunne køberen ikke overtage huset alligevel.

– Den ene af de kreditorer ville så ikke være med til at sælge huset, og så er der bare ikke noget at gøre, selv om vi har en køber. De har taget udlæg i huset, fordi hun har stiftet den gæld uden at betale den, og hun er heller ikke mødt op i fogedretten, når hun har været indkaldt, siger han og fortsætter:

– Jeg har intet vidst om det, og jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan fanden det kan lade sig gøre. Jeg blev så ked af det og så vred, da jeg opdagede det. Jeg betaler alle mine ting til tiden, og så tager hun en masse lån her, der og alle vegne. Jeg synes, det er grotesk, at det skal gå ud over mig.

Peter og Anita kan derfor ikke gøre noget på nuværende tidspunkt. Parret har stadig kontakt til ‘Luksusfælden’-eksperterne, der hjælper dem, men selv om de godt ville kunne leve for de budget, de fik i programmet, så nytter det intet, når husene ikke bliver solgt.

– Det kræver jo, at husene bliver solgt, og det kan det ene ikke, som det ser ud lige nu. Så vi er bare i venteposition, og det er da virkelig ikke sjovt. Jeg bliver psykisk nedbrudt, og mit hjerte banker bare virkelig hurtigt. Jeg har selv tre børn og en kone, som jeg skal tænke på, og jeg kan bare ikke blive ved med at holde til det.

LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Tæt på at trække stikket

Peter har ikke selv talt med ekskonen, for han har ingen interesse i at have kontakt til hende. I stedet er det ejendomsmægleren, der er mellemmand, og ‘Luksusfælden’-deltageren ved ikke, hvad det ender med.

Han skal derfor have taget kontakt til en advokat for at høre, hvad hans muligheder er, og om der kan ende med at blive gjort udlæg i hans andet hus, så det heller ikke kan sælges. Men det varer ikke længe, før han er ligeglad med, hvad konsekvenser for ham bliver.

– Jeg er kommet så langt ud, at jeg bare selv snart trækker stikket. Jeg kan ikke holde til mere. Jeg har sagt til banken, at jeg vil have nulstillet renten, og ellers stopper jeg med at betale. Det er selvfølgelig ikke en optimal løsning, men jeg kan simpelthen ikke holde til det, siger Peter og fortæller, hvad der så skal ske i fremtiden:

– Så må Anita finde en bolig, som hun kan leje, og så må jeg flytte ind hos hende. Så må hun eje vores ting i fremtiden. Det har hun sagt, at hun gerne vil, for jeg kan simpelthen ikke klare mere. Jeg har tidligere betalt en gæld på 60-70.000 kroner for min ekskone, og jeg gider ikke mere. Så må det være sådan, det er. Desværre, men jeg kan ikke gøre så meget ved det, slår han fast.

Peter fortæller, at parret ellers har været glade for at være med i ‘Luksusfælden’, og han har stadig en forhåbning om, at alt løser sig, og at han komme til at blive gældfri i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.