Nyeste artikler
Se alle
Foto: Klaus Bo Christensen

Peter og Alma sammen igen: Vores forhold er blevet stærkere

Reality-parret har endnu engang fundet kærligheden.

Tilbage i marts afslørede reality-parret Peter Birch og Alma Amila Rasmussen, at de var gået hver til sit. Parret har flere gange været fra hinanden tidligere, men Alma, som havde taget beslutningen, slog fast, at det var helt slut med parret.

Nu har tingene dog ændret sig, og Alma og Peter har atter fundet kærligheden.

– Jeg har jo hele tiden været forelsket i Alma og har hele tiden ønsket, at vi ville finde sammen igen. Tre måneder efter, at Alma slog op, begyndte vi så at ses igen som venner. Vi så film sammen uden at lave noget, men så udviklede det sig til mere og mere, og efter vores sommerferie i Malaga er vi blevet kærester, fortæller en glad Peter til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Alma fik jo sin egen lejlighed i Kastrup, efter at vi slog op, men den har hun sagt op nu. Vi har egentlig ikke aftalt, at vi er flyttet sammen, men alle hendes ting er her i hvert fald, så det kan man vist godt sige, at vi er. Vi tager det dog stille og roligt og nyder bare tiden sammen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch er blevet single

‘Vi drikker ikke så meget mere’

Alma gik fra Peter, fordi hun ikke længere følte, at deres forhold fungerede, og at det ikke var det samme, som det var i begyndelsen. Det viste sig dog, at hun kom til at savne Peter alt for meget i længden.

– Jeg har jo hele tiden bare ventet og håbet, at Alma ville komme tilbage. Men hun er så ung, og hun havde brug for at se verden og rejse lidt. Hun skulle også finde ud af, om hun savnede mig, hvis hun var væk, og det gjorde hun så heldigvis. Hun virker meget sikker på os denne gang, siger en glad Peter og tilføjer:

– Vores forhold har virkelig også ændret sig meget og er blevet stærkere end tidligere. Hvor det før var et fest-forhold og handlede meget om fest og farver, er det denne gang mere fornuftigt, og vi laver ting uden alkohol. Nu er vi ude at gå ture, sejle og sådan noget. Det er rigtig dejligt og er meget mere et rigtigt kæreste-forhold. Vi er ligesom det samme sted, og Alma har heller ikke den store festtrang længere.

Selvom parrets forhold er blevet mere seriøst, er der dog ingen planer om familieforøgelse i nærmeste fremtid. Ifølge Peter skal Alma være færdig med uddannelsen, og han skal have flere penge på kontoen.

Se billeder af parret øverst.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Peter Birchs forvandling gennem de sidste seks år

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch indlagt efter vild bytur

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.