Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV 2

Peter vandt ‘Hjem til gården’: Det skal de 500.000 kroner bruges til

Nu afslører 'Hjem til gården'-vinderen, hvad han skal bruge sin præmie til.

I aftes var der finale i TV 2-programmet ‘Hjem til gården’. Det var gårdens to ældre herrer; præsten, Peter Viuff på 54 år, og it-manden, Tom Hedegaard på 55 år, der havde kæmpet sig til det afgørende finaleslag.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou om svær tid: Jeg havde selvmordstanker hver dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor der kåres en ‘Ex on the Beach’-vinder.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: To ‘Hjem til gården’-deltagere er blevet kærester

Mens Peter gennem programmet havde været i kamp fem gange, havde Tom været det tre gange og slået hele fire andre deltagere ud. De to herrer var derfor begge værdige vindere, men det endte med, at det blev Peter, der i sidste ende løb med sejren.

Foruden æren vandt han 500.000 kroner, og nu løfter han overfor TV 2 sløret for, hvad han har planer om at bruge dem til:

– Det er rigtig skønt. Så begynder man jo at overveje, hvad man skal bruge pengene til. Jeg har en gammel gård, som jeg har haft siden 1986, som trænger til en kærlig hånd. Der skal nogen af pengene bruges, forklarer Peter til TV 2.

LÆS OGSÅ: CHOK: Deltager forlader ‘Hjem til gården’ – frygtede kæresten ville dø

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Christian: Jeg takkede først nej til programmet

Han har dog også en anden vigtig ting, som han gerne vil bruge pengene på:

– Som barn havde jeg rigtig meget krudt i røven, og jeg kunne ikke rigtig sidde stille. Og jeg kan huske, at en af de måder, hvor en af lærerne fik mig til at være rolig på, var at sætte mig ind under kateteret. Blev jeg lidt urolig, så fik jeg lige et lille spark. Heldigvis efter skoletid arbejdede jeg på en gård, og der fik jeg en masse succesoplevelser, og det gjorde mig stærk, starter Peter og fortsætter så:

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou fandt kærligheden gennem programmet

– Jeg oplever, at spejderne gør et godt stykke arbejde for børn, der har det på samme måde med skolen, som jeg havde det. Spejderne går ind og giver dem nogle succesoplevelser. Derfor har jeg tænkt mig, at spejderne kan søge nogle penge hos mig, hvis de har brug for en stor eller lille ting, som de godt kunne tænke sig.

Se hele TV 2’s vinderinterviewet med Peter HER!

LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.