Nyeste artikler
Se alle
Philip medvirker i 'Divaer i Junglen' 2019 (Foto: Janus Nielsen)

Philip afslører: Er begyndt at tackle mine problemer

Philip er begyndt at åbne op for sine dybe ar på sjælen, og nu håber han at kunne inspirere andre.

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ åbnede Philip op omkring sin tid i Afghanistan og de efterveer, som han stadig kæmper med den dag i dag. Her fortalte han blandt andet, at han mistede tre af sine kammerater i krigen, og at den syv måneder lange tur i Afghanistan har sat så dybe spor, at han stadig har mareridt hver nat og er i behandling.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

Det kom bag på hans middagsgæster, at der er en mere alvorlig side af Philip også, som de ikke kendte til, og det er da også nyt for Philip at åbne op omkring den side af sig selv.

– Jeg følte mig klar til det (at fortælle om sine efterveer af tiden som soldat, red.), og det var også vigtigt for mig at fortælle om en anden side af mig selv – og måske inspirere andre, fortæller Philip og fortsætter:

– Det handler nok om, at jeg er begyndt at takle det lidt mere istedet for at prøve at skubbe det væk. Det er et rigtig tungt og pisse svært emne at tale om personligt, men det hjælper at snakke om, og der håber jeg, at jeg kan hjælpe lidt – man skal ikke gå inde med sådan nogle ting.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

Philip arbejder meget med sig selv og har det bedre og bedre, så det har hjulpet ham at tage fat på problemet og åbne op for de ting, selvom det forud for ‘Til middag hos’ ikke var mange mennesker i sit liv, han fortalt om de ting.

Men han kunne ikke være mere tilfreds med sine middagsgæsters reaktion på de ting, han fortalte i programmet. Ifølge Philip tog de det lige som han havde ønsket det, og han er i det hele taget meget glad for at have mødt Rachel, Micki og Kirsten og at være med i ‘Til middag hos’.

LÆS OGSÅ: Philip afslører: Simone og jeg ser stadig hinanden

– Det var en rigtig sjov oplevelse at være med, det er noget, jeg altid har haft lyst til at prøve af, lige siden jeg så det første gang på tv, og nu var tiden endelig moden. De andre var så super søde og helt igennem fantastiske mennesker på hver deres måde, og de allesammen overraskede med de mennesker, de var, og hvad de indholdt – meget respekt herfra, lyder det fra Philip.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.