Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Politiet bekræfter: Boris Laursen er fundet

'Paradise Hotel'-deltageren er fundet i god behold.

Det var en chokeret Fie Laursen, der sent torsdag aften gik ud til sine følgere på Instagram og fortalte, at hendes bror Boris Laursen var forsvundet og havde været væk i 24 timer. Sagen var blevet anmeldt til politiet, men det viser sig nu, at der intet kriminelt lå bag. På Instagram oplyser Fie Laursen, at hendes bror er blevet fundet igen.

– Boris er fundet, og der er i nat sket nogle ting, som jeg har brug for at tænke over og bearbejde. Jeg kommer ikke til at gå i detaljer med dette, da det ikke er mit liv, det omhandler. Og jeg kan derfor kun udtale mig kort om mit eget liv og ikke Boris. I går var der tale om blodaftryk i mit hjem, bekymrende beskeder og derefter ingen kontakt – og da Josefine og jeg i nat fik et tegn om, hvor han var, blev vi mødt af ejeren til hjemmet, som havde en påvirket adfærd, vi følte meget truende, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske

– Politiet kom til min lejlighed, da jeg kom grædende og rystende tilbage over denne mands opførsel, og min bekymring var højere end før. De tjekkede til blodet, og der var mistanke om kidnapning, og at Boris ikke befandt sig frivilligt dér. Vi fandt ud af, at det ikke var sagen, men noget helt andet. Han er OK. Jeg fik min bror hjem ved 4-tiden i nat. Min familie og jeg vil gerne takke til alle der skrev – og til politiet for at have været så hjælpsomme.

Københavns Politi bekræfter, at realitystjernen har det godt og er fundet igen. Men man ønsker ikke at sige noget om, hvad der er foregået, eller hvornår han blev fundet igen.

– Han er fundet, og han er i god behold, bekræfter Københavns Politi over Realityportalen.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Fie Laursen og Boris, men det har indtil videre været uden held.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie Laursen dropper sin blog

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Opdatering: Boris er fundet og der er i nat sket nogle ting, som jeg har brug for at tænke over og bearbejde. Jeg kommer ikke til at gå i detaljer med dette, da det ikke er mit liv det omhandler. Og jeg kan derfor kun udtale mig kort om mit eget liv og ikke Boris. Igår var der tale om blod aftryk i mit hjem, bekymrende beskeder og derefter ingen kontakt – og da Josefine og jeg i nat fik et tegn om hvor han var, blev vi mødt af ejeren til hjemmet, som havde et påvirket adfærd vi følte meget truende. Politiet kom til min lejlighed, da jeg kom grædende og rystende tilbage over denne mands opførsel og min bekymring var højere end før. De tjekkede til blodet og der var mistanke om kidnapning, og Boris ikke befandt sig frivilligt dér. Vi fandt ud af det ikke var sagen, men noget helt andet. Han er ok. Jeg fik min bror hjem ved 4 tiden i nat. Min familie og jeg vil gerne takke til alle der skrev – og til politiet for at have været så hjælpsomme.

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg kæmper for at blive clean

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.