Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Anthon Unger).

Populær internetstjerne udgiver musik

I 2013 blev han et kæmpe fænomen for intet mindre end at ligne Justin Bieber på de sociale medier. Og nu - med stadig seks millioner følgere tilbage - har internetstjernen en single lige på trapperne.

Benjamin Lasnier eksploderede som internetfænomen tilbage i 2013, fordi unge piger forelskede sig i hans Justin Bieber’ske look. Allerede dengang vidste den unge Benjamin, at hans popularitet skulle bruges til en dag at lave musik.

HOT NEWS: Citybois får egen tv-serie

Han begyndte at lære om, hvordan man spiller guitar på nettet, og da han følte sig dygtig nok, begyndte han at lægge små musikvideoer på YouTube. Og det faldte lige i de førnævnte unge pigers smag, der begyndte at opsøge ham på hjemmeaddressen, så Benjamin og familien måtte sætte hegn og elektriske låger op.

I 2016 faldt der endda en Nickelodeons Kids’ Choice Awards af for Årets Danske Stjerne til Benjamin, hvor stjerner som MØ, Lukas Graham og Christopher også var nominerede. Nu er det to år siden, der sidst er blevet lagt en musikvideo på hans YouTube, men meget snart kan man høre nye melodier fra det i dag 19-årige internetfænomen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne skal i fængsel – men først skal han giftes

– Det bliver det første fra mig sådan officielt. Jeg har haft noget ude, da jeg var yngre, men det her er sådan mit nye projekt, som jeg kommer til at lancere, og jeg har også været inde over næsten alle mine tracks og produceret dem selv og lavet det fra bunden, lyder det fra Benjamin Lasnier, der dog ikke kan sætte et mere præcist tidspunkt, hvornår førstesinglen kan høres, udover at det er lige om hjørnet. Hvordan musikken kommer til at lyde, er svaret også kort på:

– Jeg er stadig bare mig selv med min musik, så den afspejler vel bare, hvem jeg er.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager drastisk beslutning om brylluppet

Selvom Benjamin Lasnier ikke på samme måde er i mediernes søgelys, som han var dengang, hans popularitet eksploderede ud af det blå, så har hans millioner af følgere holdt ved. Og han giver dem stadig det, de vil have, nemlig billeder af hans smukke ydre, selvom musikken siden har fået hans primære fokus.

– Jeg laver musik fuldtid. Og så går jeg på HHX ved siden af. Og jeg kører stadig fuld på med Instagram og Facebook. At være aktiv på medierne kan helt klart hjælpe med min musik, fortæller Benjamin.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk nomineret til MTV Award

Hør de seneste numre tilbage fra 2016 fra Benjamin Lasnier

Benjamin er stadig aktiv på specielt Instagram

View this post on Instagram

like it better B&W 🤷🏽‍♂️

A post shared by B (@benjaminlasnier) on

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er flyttet sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-deltager afslører tæt forhold med mesterbager

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.