Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Michael Stub)

Populær YouTuber og tv-stjerne springer ud

Hun har altid været meget lukket omkring sit kærlighedsliv, men nu skal et være slut.

Den populære YouTuber Julia Sofia Aastrup, som er nomineret i hele fem kategorier til årets Guldtuben, har til trods for sin åbenhed om de fleste andre emner aldrig fortalt sine følgere om sit kærlighedsliv, men nu tager hun bladet fra munden i en ny video på YouTube, hvor hun fortæller, at hun er til piger.

LÆS OGSÅ: Her er alle de nominerede: Guldtuben dropper Fie Laursen

– Så længe jeg kan huske, har jeg altid vidst, at jeg ikke var ligesom mine veninder. Når alle ligesom havde drengekærester i skolen, selv i de helt små klasser, så har jeg bare altid vidst, at jeg måske ikke helt var der, eller havde det på samme måde som dem. Og det har taget mig mange år at finde ud af, hvad det i virkeligheden handlede om, fortæller Julia Sofia i videoen og fortsætter:

– Og da jeg var 16 år, der blev jeg forelsket i en pige, og jeg var sådan lidt, hvad sker der her? Jeg kunne ikke finde ud af i starten, om det bare var hende, der var en lille unicorn af et menneske, og jeg bare havde lyst til at være sammen med hende 24-7, eller hvad det handlede om. Men det eneste jeg vidste var bare, at jeg var mega forelsket i hende.

LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Fie Laursen hyrer kendt stjerneadvokat

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Seksualitet og køn er blevet flydende

De to endte med at blive kærester og var det i noget tid. Men selvom Julia Sofia var forelsket i en pige, så vil hun ikke definere sig selv som homoseksuel. Hun vil dog heller ikke kalde sig biseksuel, og det er der en god grund til.

– Vi lever i 2018, seksualitet, køn og alt sådan noget er blevet så flydende efterhånden, jeg synes, det er en rigtig rigtig dejlig udvikling, og jeg ved godt, at vi ikke er helt i mål endnu, men vi er rigtig godt på vej, og jeg ville synes, det var så skønt, hvis vi en dag ikke behøvede at putte os selv ned i kasser, fortæller hun i videoen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Rasmus Brohave får værtsjob

– Jeg tror ikke, at jeg har lyst til at putte mig selv i en kasse og sige, at så er det det, jeg er. For jeg kommer også til at udvikle mig hele tiden. Jeg kommer til at lære nye mennesker at kende, jeg kommer til at møde nye mennesker at kende på min vej. Og bare fordi, at jeg indtil videre i mit 20 år lange liv kun er faldet for piger, så er det ikke ensbetydende med, at det er sådan, resten af mit liv kommer til at se ud. Jeg ved bare, at jeg elsker gode mennesker.

Ifølge Julia Sofia var det weekendens Pride, der fik hende til at tage det sidste skridt og fortælle alle sine følgere om sin seksualitet. Se hele den ærlige video herunder:

LÆS OGSÅ: Julia Sofia afslører sit hemmelige projekt

LÆS OGSÅ: Rasmus Brohave: Her er min hemmelighed

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.