Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Michael Stub og Niels Henrik Dam)

Populære tv-værter står frem som kærester: Vi er glade for hinanden

Nu springer de to populære tv-værter ud som kærester.

Mens forårsbebuderne kommer op af jorden, er der også blomstret en ny romance frem mellem tv-værterne Lasse Sjørslev og Josefine Høgh. Forholdet er få uger gammel, men den er altså god nok.

– Jeg vil da gerne bekræfte, at vi er kærester. Vi er glade for hinanden, siger den 45-årige nyhedsvært på TV 2, Lasse Sjørslev, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Efter fem år som forlovede: Nu skal ‘De unge mødre’-par endelig giftes

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: Fire måneder efter skilsmissen: Dansk politiker nyforelsket

29-årige Josefine Høgh er datter af den tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh, og hun folder sig ud som vært på ‘DR Sporten’. Parret var for nylig sammen på en skiferie i franske Val d’Isere.

Lasse Sjørslev blev i 2009 skilt fra moderen til sine to børn. I et interview til ALT for Damerne kom han ind på det svære forlis.

– Det er klart, at det er hårdt at splitte en familie op, som du har skabt. Især når der er børn involveret. Heldigvis tror jeg altid på, at solen kommer til at skinne igen, og for mig har det været vigtigst at holde fokus på, at mine unger kom bedst muligt igennem det, sagde han.

Efter skilsmissen fandt han sammen med TV 2-kollegaen Natasja Crone, inden det forhold stoppede i 2016. Josefine Høgh gik sidste år i december ud af et forhold til ejendomsmægleren Michael Gundlev Pedersen, som hun havde kendt, siden hun var i starten af 20’erne.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Disse populære programmer skrotter DR

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Vi springer ud før træerne 😜♥️

Et opslag delt af Lasse Sjørslev (@lassetv2) den

SE BILLEDET: ‘Vild med dans’-stjerne venter barn med kæresten

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.