Nyeste artikler
Se alle
Foto: Xee

PREMIERE: Her vender Tina Maria og Anne Gadegaard tilbage på skærmen

Nu er der ikke længe til, at vi kan følge 'Paradise'-vinderen og 'Melodi Grand Prix'-baben helt tæt.

Tilbage i november blev det afsløret, at den tidligere ‘Miss Paradise’ og vinder af ‘Paradise Hotel’ sæson 8, Tina Maria Hansen, der i dag er en af Danmarks mest kendte bloggere, vender tilbage til skærmen. Hun har nemlig sagt ja til at medvirke i sæson to af programmet ‘Influencers’, der både bliver vist på YouSee,  men også YouTube.

– Som mor har jeg ikke det store overskud og al tid i verden til at få filmet en masse fedt, lavet fede blogposts osv., så derfor tænkte jeg at sige ja til det her program, så I kan få lov til at følge med på sidelinjen helt tæt på og helt autentisk. Jeg er så spændt, og jeg glæder mig. For de næste par måneder filmer vi til programmet, og det er altså her, at der kommer til at ske ting og sager. Det er noget, der betyder så meget for mig, så jeg glæder mig til I kan følge med. Programmet vil blive vist i starten af det nye år, og jeg vil inden længe vise jer lidt af det, jeg lige nu går og arbejder på. Blandt andet går jeg i luften med mit helt eget brand, fortalte Tina Maria dengang.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen tager kørekort hos ‘Kørelærerne’-Daniel: Hun kører dårligt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagerne svarer på quiz-spørgsmål om ‘Melodi Grand Prix’

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vinder skal være far: Derfor fortæller vi det så tidligt

Tina Maria bliver dog ikke det eneste velkendte ansigt i ‘Influencers’ sæson to, for i november blev det ligeledes afsløret, at sangerinde og blogger Anne Gadegaard også bliver en del af programmet:

– Der er flere årsager til, hvorfor jeg har sagt ja til at medvirke. Som I ved, har jeg blogget i vanvittig mange år, men stoppede med det, fordi jeg ikke helt kunne finde mig selv i det hele. Det kan jeg nu, og det er blandt andet det, I skal se. Desuden vil de her optagelser altid være der. Det vil sige, at om fem-ti år kan jeg se det med min lille pige. Hun kan se, hvordan det var at have hende inde i maven, og hvordan jeg var på det tidspunkt. Det er da så specielt, og jeg elsker ideen om at hende og jeg skal sidde og se det sammen. På den her måde kan I følge med i mit liv og min graviditet “in real life”, fortalte Anne dengang.

LÆS OGSÅ: Julie og Lenny tager næste skridt i forholdet

LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter brud: Jeg føler mig dum og til grin

Nu behøver vi dog ikke vente meget længere på at se de to velkendte ansigter vende tilbage til skærmen. ‘Influencers’ sæson to har nemlig premiere torsdag den 25. april klokken 22.00 på Xee.

Foruden at følge Tina Maria og Anne Gadegaard helt tæt, kommer vi i programmet også til at følge de to YouTube-stjerner Anna Briand og Fredrik Trudslev.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Min datter skal hedde…

Smugkig lidt af, hvad vi kan glæde sig til at se i programmet, i videoen herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder er blevet forlovet

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalies søster er gravid med barn nummer to

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.