Nyeste artikler
Se alle
Startcastet til 'Ex on the Beach' sæson 3 foran poolen i den græske villa (Foto: Discovery)

Premiere i efteråret: Nyt ‘Ex on the Beach’-program kommer snart

Allerede inden udgangen af 2019 får vi mere 'Ex on the Beach' at se på skærmen.

Den tredje sæson ‘Ex on the Beach’ er i øjeblikket i fuld gang på Kanal 4 og Dplay hver søndag til tirsdag. Allerede nu ved vi dog heldigvis, at det ikke bliver det sidste, vi får at se til det populære program. Sæson fire, som kommer til at foregå i Brasilien, skal nemlig optages inden udgangen af 2019, og castingen er derfor nu igang. 

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

Det viser sig dog nu, at vi ikke behøver at vente helt til næste år med at se mere til de festlige ‘Ex on the Beach’-deltagere. Allerede i dette efterår sendes nemlig det populære Kanal 4-og Dplay-program ‘Efter Ex’, hvor vi kan følge nogle af de medvirkende fra sæson tre efter optagelserne.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

– I ’Efter Ex’ skildrer vi deres helt nye hverdag i spotlightet som kendte reality- stjerner med alt, hvad det fører med sig af opmærksomhed, fristelser og nye muligheder. Seerne er med når deltagerne møder pressen på den røde løber for første gang, når de ser sig selv i tv, og man kommer til at følge, hvordan deres liv ændres, når de går fra at være helt ukendte til, at alle har en holdning til dem, lyder det i en pressemeddelelse fra Discovery Networks.

Hvornår ‘Efter Ex’ helt præcist har premiere, vides endnu ikke, men mon ikke det kommer i forlængelse af, at sæson tre afsluttes på skærmen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.