Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Princess Natascha løfter sløret: Skal Miso vaccineres?

'De unge mødre'-deltageren har besluttet sig for, om hun vil vaccinere sin søn.

Det skabte voldsom debat på de sociale medier, da Princess Natascha Ellen Linea Kaup i 2016 fik sønnen Novah og i ‘De unge mødre’ senere fortalte, at han ikke var blevet vaccineret. Den unge mor blev lagt for had på nettet, og da sønnen var lidt mere end halvandet år, fik han sin første vaccination, og siden har han fået dem alle.

– I starten ville jeg slet ikke have ham vaccineret, men da han var omkring seks-otte måneder, blev jeg enig med mig selv om, at det skulle han alligevel. Men det var ikke meningen, at der skulle gå så længe, før han fik vaccinationerne, siger Princess Natascha til Realityportalen og fortsætter:

– Vi havde flere aftaler med lægen, men hver gang blev han syg, og derfor blev det udskudt hver gang. Derfor endte der med at gå et års tid mere, før han fik vaccinationerne, men han er vaccineret nu.

LÆS OGSÅ: En måned efter fødslen: Nu kan Princess Natascha endelig gå på barsel

LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle om hendes tanker om Novahs manglende vaccination.

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Miso skal vaccineres, men …

Den 4. januar blev hun mor til sønnen Miso, der nu er lidt mere end en måned gammel. ‘De unge mødre’-deltageren er kommet frem til, at hendes nye søn også skal vaccineres, og han skal ikke vente så lang tid, som hun ville vente med Novah. Men vaccinationerne bliver ikke allerede efter tre måneder, som de fleste børn bliver.

– Jeg synes, han er for lille til det der, så jeg venter, men han skal have det hele. Jeg tænker, at han skal have først vaccination, når han er et halvt år gammel, og så skal det bare køre derfra, fortæller den unge mor, der nu er gået på barsel, efter hun tidligere på ugen afsluttede grundforløbet på sosu-uddannelsen.

Du kan følge Princess Natascha i ‘De unge mødre’ hver tirsdag aften klokken 20:00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.