Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Lise Åserud/NTB/Ritzau Scanpix)

Prins Christian på vej i de voksnes rækker

Prinsen starter på konfirmationsforberedelse forud for sin konfirmation næste år.

Prins Christian vokser snart både sin mor og far over hovedet. Det kunne man se, da den knap 14-årige prins i weekenden deltog i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmation i Oslo sammen med sine forældre. Og næste år er det Christians tur til at træde ind i de voksnes rækker.

– Vi kan bekræfte, at prins Christian begynder på sin konfirmationsforberedelse med sine klassekammerater i forlængelse af efterårsferien, oplyser Kongehusets kommunikationsafdeling.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe overrasker: Ferie med Martins far

I modsætning til sin far, der fik enetimer hos Kongehusets præst, den daværende kongelige konfessionarius, Christian Thodberg, skal prins Christian ligesom sine fætre, prins Nikolai og prins Felix, følge et helt almindeligt konfirmationshold.

De gik hos sognepræst Claus Oldenburg i Garnisons Kirke på Sankt Annæ Plads ved Amalienborg, men det har ikke været muligt at få oplyst, hvor prins Christian skal gå.

Selv om han skal være på et hold, er det dog ifølge Kongehuset muligt, at han også skal have timer hos Henrik Wigh-Poulsen, der sidste år afløste Erik Norman Svendsen som kongelig konfessionarius. Selve konfirmationen ventes afholdt næste forår i Fredensborg Slotskirke.

LÆS OGSÅ: Søren Østergaard bøjer sig: Censur for Dronningen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.