Nyeste artikler
Se alle
I TV 2-dokumentaren 'Min vej - Kronprins Frederik 50 år' kunne seerne se hele familien hygge. (Foto: TV 2)

Prins Christians bedste gave: Skøn familieferie

Prins Christian fyldte 14 år i tirsdags, og det kunne fejres på en hyggelig familieferie.

Det var en glad prins Christian, der tirsdag kunne fejre sin 14-års fødselsdag sammen med familien. De sidste par uger har været meget travle for hans forældre, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Og den kommende tid er ingen undtagelse med næste uges rejse til Japan, hvor de skal deltage i det japanske kejserpars tronskifteceremoni Tokyo.

Heldigvis kunne familien slappe af med en herlig efterårsferie, hvor Christian blev fejret med morgenbord og flotte gaver. Efterårsferierne har Kronprinsfamilien tradition for at tilbringe i den kongelige jagthytte i Trend mellem Løgstør og Farsø, og HER&NU erfarer, at turen også i år går til Trend. Her bruger familien tiden på masser af naturoplevelser som f.eks. lange gåture langs Limfjorden med hunden Grace.

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

Jagthytten har ikke ændret sig meget, siden prins Christians oldefar og oldemor, kong Frederik 9. og dronning Ingrid, fik den i folkegave ved deres bryllup i 1935. Jagthytten, der består af fire sammenbyggede bjælkehuse og ligger inde i en privat skov, er et af familiens yndlingssteder, selvom der ikke er gjort meget ud af komforten. F.eks. sover alle i køjesenge. Det er angiveligt kun dronning Margrethe, der har en rigtig dobbeltseng i sit soveværelse.

Når Frederik, Mary og børnene er i Trend, lægger de også altid vejen forbi Jørgen og Malou Skeel på Birkelse Gods i Aabybro nord for Aalborg. Deres søn, Holger, er en af prins Christians bedste venner. Ligesom familierne Handwerk og Hillingsø har de også ofte tilbragt et par dage af efterårsferien sammen med den kongelige familie i jagthytten.

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.