Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kongehuset

Prins Joachim om Nikolai: Jeg er pavestolt!

Der er ingen tvivl om, at Joachim er godt tilfreds med sønnens karrierevalg.

Prins Nikolai begyndte den 1. august på Hærens Sergentskole i Varde, hvor han skal uddannes til befalingsmand. Og det karrierevalg er der ingen tvivl om, at farmand er særdeles glad for:

– Jeg er pavestolt, fortæller Joachim, der selv er oberst i hæren, hvor han oppebærer en stilling på Kastellet i København.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sofie Linde udgiver bog

LÆS OGSÅ: Prins Nikolai afslører: Her er mit drømmejob

Prins Nikolai selv, der sideløbende har en karriere som fotomodel, syntes umiddelbart, at det er gået okay med kasernelivet indtil videre:

– Jeg har været der nogle dage, og det kører meget godt. Heldigvis kender jeg et par af de andre soldater, og så bliver det måske lettere at falde til, mente rekrut Nikolai.

LÆS OGSÅ: Margrethe mindes Henrik: Holder ferie Frankrig

LÆS OGSÅ: Prins Nikolais kæreste flytter til Paris

Besøg hjemmefra

Mens hans klassekammerater ser frem til en tilværelse som voksne uden at have deres forældre rendende, ser det dog anderledes ud for prins Nikolai.

Allerede 15 dage efter, at han er begyndt på uddannelsen, må han se i øjnene, at hans nye kammerater skal stå ret for hans far, når prins Joachim og prinsesse Marie besøger kasernen og de unge rekrutter.

SE BILLEDET: Her er prins Nikolais kæreste

LÆS OGSÅ: Prins Felix starter på skandale-gymnasium

Klokken 11 ruller Joachim og Marie ind på kasernen for at markere, at det er 30 år siden, at Joachim selv blev færdig på Hærens Sergentskole. Og mon ikke den nysgerrige far og papmor vil afse tid til at se, hvordan prins Nikolai har indrettet sig på kasernen.

For Nikolai vil det stadig være den nye fagre verden efter at have slået sine folder på kostskolen Herlufsholm i tre år, så han suger formentlig al den erfaring ud af sin far, som han kan, inden mødet med uddannelsen i det jyske. Et karrierevalg, som han over for HER&NU har sagt, i høj grad skyldes hans fars påvirkning og råd.

SE BILLEDERNE: Prins Nikolai er blevet student

LÆS OGSÅ: Prins Felix er klar til at følge i storebrors militærstøvler

De næste to år skal Nikolai koncentrere sig om uddannelsen i Varde, hvilket gør det sværere for ham at forfølge model-drømmen, som ellers lige var blevet kickstartet med et par højtprofilerede modeshows i London og Paris. Den karriere bliver sværere at holde ved lige, når han ikke kan rive nogle dage ud af kalenderen for at tage til udenlandske catwalks.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim tager over efter far: Løfter arven

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.