Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

Prins Joachim: Vi tackler sorgen hver for sig

I Kongehuset forsøger familien at tackle sorgen på hver sin måde.

For 29 år siden gjorde prins Joachim tjeneste på Viborg kaserne, så det var et ganske særligt øjeblik, da han deltog i Prinsens Livregiments Soldaterforenings 100-års jubilæum. Joachims far, prins Henrik, var ærespræsident for foreningen indtil sin død tidligere i år.

– Jeg mindes min far. Det gør alle de tilstedeværende her i dag. Regimentet bærer og vil fortsat bære hans kronede navnetræk, sagde prinsen i arbejdstøjet efter den kongelige sørgeperiode.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim om skilsmissen med Alexandra: Det var en mørk tid

I forhold til sin afdøde far er der stadig sorg, der skal tackles i den svære tid. Og mange af de tilstedeværende veteraner fik lejlighed til at udtrykke deres medfølelse overfor prins Joachim.

– I familien forsøger vi at tackle sorgen på hver sin måde. Det er selvfølgelig tragisk, udtalte Joachim til HER&NU direkte adspurgt om, hvordan han oplever den svære tid.

GALLERI: Prins Joachims kulørte klædeskab

Soldaterforeningen deltog med fane ved mindegudstjenesten for prins Henrik 20. februar i Viborg Domkirke og udenfor Christiansborg Slotskirke, hvor Prins Henriks kiste stod på castrum doloris.

LÆS OGSÅ: Loyal kronprinsesse Mary står ved sin skandale-veninde

LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag

LÆS OGSÅ: Sådan kommer Dronningen gennem sorgen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.