Nyeste artikler
Se alle
Mens prinsesse Marie blev kørt til natklubben af Britt og Oscar Siesbye, gik prins Joachim og venneflokken derhen. Undervejs rundede de Kongens Nytorv uden dog at blive fristet af hot dogs fra Allans Pølser (Foto: Anthon Unger)

Prins Joachims hemmelige fest: I byen med vennerne

Se alle billederne fra festlighederne i galleriet øverst i artiklen.

Der blev gået til stålet ved den hemmelige 50-års fødselsdagsfest, som prins Joachim holdt i lørdags. Et par håndfulde nære venner var først inviteret på middag, inden det for alvor gik løs med den vildeste nattefest på natklubben Dolores ved Kongens Nytorv.

På gæstelisten var der en del gengangere fra den statslige middag på Amalienborg, som dronning Margrethe holdt for Joachim på selve dagen i starten af maj. Blandt andre Charlotte Sparre og hendes mand, Jens Wittrup Willumsen, Christian og Agnete Scherfig samt Oscar Siesbye og hans hustru Britt.

LÆS OGSÅ: Trods kanonløn på 308.000 om måneden: Joachim må til lommerne

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor den unge mor Amanda Sisse tager en våd aften i byen

LÆS OGSÅ: Marys børnestafet blev stor succes: Løb for børnene

Det var da også Oscar, der stod for alt det praktiske ved fødselsdagen, der blev holdt i hans restaurant i Store Kongensgade.

Til den udsøgte middag var der både foie gras og vine fra Chateâu de Cayx. Og lagkagen til desserten var udsmykket med prins Joachims flotte monogram.

Efter en sjov fødselsdagssang brød gæsterne op ved 21-tiden og gikm den korte tur til Dolores.

LÆS OGSÅ: Linse og Kira langer ud efter Kongehuset: Stop!

Prinsesse Marie blev dog kørt af Britt og Oscar – sandsynligvis fordi hun i sine høje hæle var udfordret af de mange brosten på ruten.

Først ved 02-tiden – efter fem timers fest med fed musik, masser af våde varer og fri adgang til en candy floss-maskine – sagde prins Joachim tak for i aften.

Sammen med prinsesse Marie satte han sig i en taxa og tog glad hjem fra et brag af en fødselsdagsfest.

Se alle billederne fra festen i galleriet øverst i artiklen

LÆS OGSÅ: Læge slår alarm: Frygt for Marys helbred

LÆS OGSÅ: Nikolai må undvære Benedikte: Derfor var kæresten ikke med

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.