Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Prins Nikolais gode gener: Kan du se ligheden?

Prins Nikolai har arvet gode gener fra både far og mor.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at 19-årige prins Nikolai indtil videre har valgt en noget anden vej i livet end sin far.

Hvor prins Joachim, 49 år, har fulgt den militære uddannelsesvej, hoppede Nikolai hurtigt videre fra sidste års flirt med Hærens Sergentskole – han er i stedet sprunget ud som model. Endda en indtil videre ganske succesfuld én af slagsen.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim om flytningen til Paris: Sådan reagerede Dronningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.

LÆS OGSÅ: Trods kanonløn på 308.000 om måneden: Joachim må til lommerne

Om prins Joachim kunne have formået samme karrierestunt, skal være usagt. Men da han modsat sin søn har været så heldig at leve et liv med apanage, har det alligevel ikke på samme måde været nødvendigt at skabe en indkomst, som det er for prins Nikolai.

Og hvem ved, om udseendet kommer til at overgå prins Joachims årlige apanage på cirka 3,6 millioner kroner om året.

Heldig har den unge prins Nikolai under alle omstændigheder været med sit smukke ydre. Døm selv hér, om det er noget, han bør skænke sit faderlige ophav en skikkelig tak for.

Se galleriet over artiklen, hvor du selv kan sammenligne Joachim og Nikolai.

LÆS OGSÅ: Nikolai afslører hidtil ukendte sider: Jeg be’r til Gud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.