Nyeste artikler
Se alle
Foto:: © Pool/i-images via ZUMA Press

Prins William slår alarm: Bekymret for Harry

Prins William vil stadig gerne passe på sin bror, selvom der bliver spekuleret i deres stadig mere og mere distancerede forhold.

Prins Harry og hertuginde Meghans første officielle rejse som familie skulle have været et triumftog. I stedet er deres rejse til Afrika blevet overskygget af deres private problemer – det i en grad så 35-årige Harrys storebror, prins William, 37, efterfølgende har udtrykt bekymring. 

Prinseparret, der red på en bølge af kærlighed fra det britiske folk efter deres bryllup og fødslen af sønnen Archie, er fuldstændig opslugt af den krig, som de mener, at dele af de britiske medier fører mod 38-årige Meghan. Det har fået parret til at isolere sig og se fjender overalt. 

LÆS OGSÅ: Frederik hylder Mary: Jeg er så stolt af hende

Afrikaturen kom i stedet til at handle om Meghan og Harrys beslutning om at stævne avisen Mail on Sunday for at have bragt et personligt brev, som Meghan havde sendt til sin far. Også den dokumentar, som tv-stationen ITV lavede om rejsen, endte med at handle mere om Harry og Meghans psykiske tilstand, end om deres første officielle besøg. 

Foto: Ritzau / Scanpix

Advaret mod Harry

I udsendelsen fortalte Meghan åbent om, hvordan hendes venner havde frarådet hende at gifte sig med Harry ”fordi formiddagsaviserne ville ødelægge hendes liv”. Harry indrømmede samtidig, at situationen også har slidt på hans forhold til prins William. 

– Vi har gode dage og dårlige dage. Vi er på vej ud af forskellige spor lige i øjeblikket, sagde Harry og tilføjede, at de ”altid vil være der for hinanden”. 

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

Han sagde også, at klik-lyden fra et kamera, når der bliver taget et billede, får ham til at fryse til is. Noget han har kæmpet med efter som barn at have set, hvordan hans mor, prinsesse Diana, blev fulgt intenst af medier. 

– Jeg troede, at jeg havde det godt igen, men pludselig kommer det hele tilbage. Det er noget, jeg skal have styr på, forklarede han i interviewet. 

Og det har altså fået prins William til at reagere. En højtplaceret kilde i hoffet sagde efter udsendelsen til BCC, at William er meget bekymret, og at han håber, at de har det godt. 

Ifølge hoffet er det opfattelsen, at Harry og Meghan er meget ”skrøbelige” for tiden, og at der fremover skal tages store hensyn, så deres offentlige eksponering bliver stærkt begrænset. 

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.