Nyeste artikler
Se alle
Pilou Asbæk (Foto: Lars E Andreasen)

Ramt af kræft: Pilou Asbæk støtter sin bror

Pilous bror fortæller, at han er i bedring, og at han er stolt af, hans bror støtter den gode sag for at bekæmpe sygdommen.

Pilou Asbæk, 37, blev sidste år ramt af en stor sorg, da hans storebror, Martin, fik konstateret leukæmi.

Broderens kræftsygdom har nu fået Pilou til at sætte fokus på sagen, ligesom han prøver at skaffe midler til forskning i den frygtelige sygdom.

– Leukæmi kan ramme alle. Denne sag er så vigtig for mig, fordi min bror sidste år blev diagnosticeret med leukæmi, lyder det fra Pilou.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia jubler: Endelig er jeg i bedring

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en ung mor fortæller om sin kræft i æggestokkene

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program

Han ønsker ikke at kommentere yderligere om det forløb, som Asbæk-familien har været igennem, siden Martin, der har sit eget galleri i København, fik konstateret sygdommen.

Martin Asbæk forklarer, at han har det bedre i dag.

– Jeg fik det for et år siden, men de (lægerne, red.) er jo sindssygt effektive, så jeg har det fint i dag, siger han kort til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

På Instagram fortæller Pilou om sine planer om at hjælpe med at bekæmpe den alvorlige sygdom.

– Hvis du ønsker at hjælpe mig med at rejse penge til “F*CK Cancer”, der er en organisation, der arbejder med at detektere sygdommen tidligt og forebygge den, kan du købe dine ”Killjoy”- t-shirts i en begrænset periode på represent.com/killjoy. Jeg håber, du vil. Du kan gøre en forskel, lyder det fra Pilou.

Pilou Asbæk har altid haft et meget tæt forhold til sine to brødre, Martin og Thomas, og de tre mødes stadig jævnligt, selvom de har hver deres travle liv.

Martin Asbæk og konen Betina (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor: Ved ikke, om hun skal beholde barnet

Tak, trold

Martin Asbæk, som i maj blev gift med Betina, var hurtigt ude at kommentere Pilous opslag om, hvor vigtigt det er at sætte fokus på leukæmi.

– Jeg elsker dig, Pilou, fordi du gør det her for mig og alle andre med den forfærdelige sygdom. Fuck cancer. Tak, trold, lød det kærligt fra Martin.

Hans kommentar fik fire hjerter med på vejen af Pilou.

LÆS OGSÅ: Joachim om fars støtte efter skilsmissen: Han var fantastisk

LÆS OGSÅ: Dansk tv-par afslører: Vi overvejer at flytte sammen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.