Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

Raser efter ‘Robinson’-exit: Det var fuldstændig unødvendigt!

Steffen måtte sige farvel til 'Robinson Ekspeditionen' mandag aften.

Steffen Nielung var presset fra starten af mandagens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor han efter udstemningen af Michael Bjørnlund senest lignede næste offer for ekspeditionens største alliance.

Hans chancer for overlevelse blev ikke større, da han gik i dødskamp og tabte, og derfor gik han til øråd med to stemmer på sig. Desperat kastede han sig ud i en redningsaktion, men da Jakob Kjeldbjerg læste stemmerne op, var de alle på Steffen – undtagen Steffens egen stemme på Jaffer.

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at være ude. Det er noget pis. Men jeg havde set den komme. Jeg havde håbet, at min plan om at få Jaffer ud havde virket, men jeg var ikke overrasket, da stemmerne faldt på mig. Da den fjerde stemme kom, vidste jeg godt, hvad klokken havde slået, siger Steffen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter hårdt ‘Robinson’-exit: De var nogle tøsedrenge

“Henrik havde ret”

Steffen er træt af, at han ikke lyttede til Henrik, da han tidligere i ekspeditionen advarede mod, at de stærkeste spillere i alliancen ville blive stemt ud én efter én.

– Jeg har efterfølgende tænkt meget på, hvad jeg kunne have gjort anderledes. Og vi skulle jo have fulgt Henriks plan og lyttet til ham. Men på daværende tidspunkt kunne vi ikke tro på det. Vi regnede med, at det bare var desperation fra hans side, men han havde jo ret, siger Steffen, der alligevel er glad for den måde, han har spillet spillet på, fordi han har været tro mod sig selv.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Robinson’: Dét var ikke sandheden!

Selv havde han en gylden mulighed for at redde livet under dysten, hvor han kun manglede at skyde én af tre målskiver i stykker, da Kenneth ramte sin sidste og kunne juble over fredningen til ørådet.

– Jeg var tom for ord der. Det var så tæt på, at jeg reddede mig selv og fredningen, og så tror jeg, at ekspeditionen havde set helt anderledes ud. Stemmerne ville formentlig være faldt på Camilla, og så kunne jeg med sikkerhed få vendt hende – og nok også nogle af de andre – over på Jaffer.

– Så ville han ryge ud, og det hele ville se meget anderledes ud. Så ja, jeg føler, at den ene plade, jeg ikke kunne få ramt, egentlig ville have vendt det hele, siger en skuffet Steffen.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor kvittede Louise Camilla ‘Robinson Ekspeditionen’

Unødvendigt drama til øråd

Da det stod klart, at Steffen var ude af ‘Robinson Ekspeditionen’, gik det ikke stille for sig. Der udbrød et verbalt drama, hvor især Kenneth gik hårdt til Steffen og begrundede udsmidningen med, at han var det svageste led i ekspeditionen.

– Jeg synes, det var helt unødvendigt, at han begyndte at sige de ting. Jeg var jo allerede ude, så hvad skulle det gøre godt for? Især det med, at jeg var den svageste. Det var noget lort at lukke ud, for alle vidste jo, at det var bullshit. Det blev jeg sgu lidt træt af at høre på – især fordi han kort forinden havde modsagt sig selv, da han sagde, at jeg havde åndet ham i nakket og været en tæt modstander, siger han.

– Kenneth ved det også godt selv. Efter han havde set programmet, sendte han mig en undskyldning. Så det er helt fint. Vores forhold til hinanden i dag er godt, fortæller Steffen.

LÆS OGSÅ: Efter hævntogt i ‘Robinson’: Sådan er forholdet mellem Maria og Baris i dag

Selv om det ikke blev til sejren og den store gevinst, så har Steffen alligevel fået meget ud af at deltage.

– Det var en stor oplevelse. Simpelthen det vildeste. Jeg har også lært så meget om mig selv. Jeg fik bevist, at jeg kan holde hovedet koldt i pressede situationer, og jeg viste også, at jeg er stærk psykisk. Det vidste jeg godt, men det fik jeg bekræftet, siger Steffen og fortæller, at han kan bruge det i resten af sit liv.

– Jeg er i gang med at gå ledervejen på mit arbejde, hvor jeg nu er teamleder og til næste år skal tilbage på skolebænken. Der kan jeg helt sikkert bruge de ting, jeg har fået med hjem fra ‘Robinson Ekspeditionen’.

LÆS OGSÅ:‘Robinson’-drømmen knust: Jeg er ked af det, men …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.