Nyeste artikler
Se alle
Rasmine Laudrup og kæresten Cathrine Dufour (Foto: Instagram)

Rasmine Laudrup hovedkuls forelsket: Jeg er din

Intet andet forhold har føltes rigtigt, men pludselig gav det hele mening, da hun mødte dressur-rytteren Cathrine Dufour.

Rasmine Laudrup, 27, har svært ved at få armene ned over, hvordan hun har det, efter at hun blev kæreste med dressur-rytteren Cathrine Dufour. På Instagram fortæller hun glad om mødet med kvinden, der stjal hendes hjerte.

– Jeg troede altid, at jeg skulle have en smuk mand, et normalt job og to børn. Leve på den ”normale” måde, som alle gør. Men det føltes aldrig rigtigt, lyder det fra Brian Laudrups datter, der i begyndelsen af året bekræftede, at hun var blevet kæreste med Cathrine Dufour, 28.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie gør op med fordom: Deler ærligt billede

Og lykken er helstøbt hos de to kvinder.

– Ingen af mine forhold eller jobs føltes rigtige, men så mødte jeg dig i en alder af 26. Du fik alt til at falde på plads. At arbejde med heste og at være sammen med dig var planen for mig hele tiden. Jeg har aldrig været så sikker om noget som helst, som jeg er om, at jeg er din, lyder den forelskede tekst under billedet, som HER&NU har fået tilladelse til at bringe.

LÆS OGSÅ: Geggo på fødemodtagelsen: Det føles som rigtige begyndende veer

Hun lægger da heller ikke skjul på, at hun er hovedkulds forelsket.

– Det er en fantastisk følelse, og jeg håber alle får lov at opleve det – uanset hvilket køn de forelsker sig i, har hun tidligere udtalt.

LÆS OGSÅ: Johnny Madsens kæreste frifundet i voldssag

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.