Nyeste artikler
Se alle
Oveni turnéen knokler Rasmus Seebach med sangene til sit nye album. – Jeg har lige lavet en demo med en sang. Teksten har jeg hentet inspiration til fra en historie om noget, der er sket for mange år siden, fortalte Rasmus, der havde sin kæreste Julie med til galla. (Foto: Henrik R. Petersen)

Rasmus Seebachs afslører specielt ritual: Det lyder mærkeligt, men …

Sangeren løfter sløret for et særligt ritual, han gør, inden han optræder.

Rasmus Seebach har et særligt ritual, inden han giver koncerter. Det fortæller sangeren i et interview med ugeavisen Haderslev.

– Jeg stryger min skjorte, og det lyder som en mærkelig ting at gøre, men det kan jeg meget godt lide. Man samler tankerne. At stryge er i bund og grund rigtig kedeligt, men det er også der, hvor man kobler fra og ligesom bare fokuserer på det, der skal til at ske, siger han og fortsætter:

– Man kommer helt ned i gear. Man kan godt sige det er et ritual. Ellers hænger jeg ud med mit band. Vi står lige og hilser på hinanden. Vi skåler i en lille slurk rom for at smøre stemmerne, og så er vi klar.

LÆS OGSÅ: Seebach investerer: Går digitale veje

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se et par realitydeltagere kaste sig ud i et Rasmus Seebach-hit.

LÆS OGSÅ: Efter svigt og utroskab: Tilbage på talefod
Til ugeavisen Haderslev fortæller han også, at ritualet ikke helt fjerner nervøsiteten inden en koncert. Men Rasmus Seebach glæder sig altid til at optræde.

– Jeg er stadig lidt nervøs, men også spændt. Jeg vil hellere sige, jeg er spændt. Jeg glæder mig og jeg har virkelig lyst til at præstere mit allerbedste. På den måde skal man være på dupperne, siger han og fortsætter:

– Det mærker jeg heldigvis stadig. Jeg bruger spændingen til at præstere 120 procent. Og den har jeg hver gang, inden jeg går på scenen. Det kan jeg rigtig godt lide. Man hopper jo rundt, danser og fyrer den af. Nogen gange kan det godt være lidt hårdt, men det er sjovt.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebachs kæreste er klar: Vil gerne giftes!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.