Nyeste artikler
Se alle

Reality-babe afslører: Klar til mere tv

Meget tyder på, at vi ingen længe får den velskårne reality-babe at se igen.

I denne sæson af ‘Paradise Hotel’ var Arbnora Dergić den aller første, der måtte forlade det luksuriøse Mexico. Det var derfor et kort visit i TV3-programmet, og det var bestemt noget, der ærgrede hende. 

– Det føltes ad helvedes til at være den første, der røg ud af hotellet. Jeg troede faktisk, at jeg var rimelig sikker, så det kom faktisk som et chok for mig, at jeg røg ud, og jeg havde gjort alt, hvad jeg kunne, lød det fra hende dengang. 

LÆS OGSÅ: ’Paradise’-babe hastet til lægen: Det gør fucking ondt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig

Da Realityportalen.dk mødte hende til finalefesten, kunne hun dog afsløre, at hun havde fået mere end en oplevelse ud af sit ophold:

– Der er sket en helt masse, siden jeg kom hjem fra Mexico. Jeg har fået en masse følgere og tilbud, så der har været lidt forskelligt på tale. Det har været reklamer og lignende. Jeg har dog sagt nej til det meste, da jeg ikke har lyst til, at min Instagram skal være sådan noget reklame-halløj. Jeg vil hellere bevare den, som den er. Jeg sagde dog ja til noget, da jeg kom hjem fra Mexico, men det fortrød jeg så efterfølgende, fordi det var en lorte-ting.  Men jeg siger nok ja, hvis der er en stor sum penge på spil, forklade Arbnora.

– Jeg ved ikke helt, hvad fremtiden bringer for mig, jeg tager bare en dag ad gangen. Jeg vender dog helt klart tilbage til tv, forklarede hun hemmelighedsfuldt.

Se hele interviewet med Arbnora øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvordan det var at ryge ud så tidligt i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig

Se eller gense klippet nedenfor, hvor Arbnora måtte se sig slået på målstregen af Lea.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.